Bebek İkinci El Hoopseat taşıma aparatı, Playskool ilk arabam, chicco ayıcık, cloud b uyku arkadaşı kuzucuk vs...

metchi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
83
5
Merhaba arkadaşlar şu an iş yerinde olduğum için tüm ürünlerin temsili resmini koyuyorum ciddi olarak ilgileniyorum diyenler için talep oldukça orjinal resimleri ekleyebilirim. Ürünlerin hepsi yeni gibi ve sorunsuzdur.
untitled.png
Hoopseat taşıma aparatı: 6 aylık olduktan sonra çocuğunuzu kucakta taşırken belinize gelen yükü azaltan süper bir icat:) Kanguru vs. gibi düşünmeyin hem çok pratik hem de çocuğunuzun sıkılması, durmaması gibi bir olasılık yok. Fiyatı 30 TL

thCA55V2TX.jpg
Playskool ilk arabam: Yepyeni duruyor resimdekinin aynısı fiyatı:40 TL

th.jpg
Chicco ayıcık: Fiyatı 35 TL
thCANYVFM8.jpg

Fisher Price kumanda: 15 TL

interskool_akilli_ugurbocegi_903_640.jpg

Todizoo akıllı uğur böceği: 20 TL

thCAZNX4YH.jpg

Cloud B uyku arkadaşı kuzucuk:30 TL

image.jpg
Ayrıca oğlumun doğumundahediye olarak yaptırdığım bez bebeklerden elimde kalan 20 tanesini satacağım. Resimdeki gibi 4 çeşit bebek var toplamda 20 tane kaldı fiyat 50 tl.

Merhaba ....:) oyuncaklarimiz geldi... özenle paketlemissin hepsini sifirdan zerre farklari yok cok güzel bir alişveriş oldu benim icin bundan sonra takipteyim aldigin para helali hoş olsun canim.

Merhaba oyuncakların hepsi duruyor başka bir başlığımdakiler satılmıştı.

IMG_1582.JPG IMG_1586.JPG IMG_1587.JPG IMG_1588.JPG

Resimlerin orjinalini yükledim. Chicco ayıcığı başkasına söz verdim, uykucu kuzucuğu da geçen gün çalıştırdım arada takılmaya başlamış, alan kişi mağdur olmasın diye onu çıkartıyorum.
Uğur böceği ve kumandanın çalıştığını göstermek için ışıklı çektim fotolarını:)

Merhaba, ilk arabam duruyorsa hemen almak istiyorum. Lütfen satılmamış olsun :)

X