Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar
Bulaşık makinemi değiştirmek istiyorum. Hoover'ın bu modeliyle karşılaştım. Araştırdım ama pek fazla yorum yok. Bu makineyi kullanan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çok tsk ederim tavsiyeleriniz için.Hooverin kasa işçiliği çok dandiktir uzak durun derim @merve4416
Benim aldığım makine Electrolux ESF6521LOX öneririm. Fiyat/performans olarak bakarsak uygun bir makinedir.
A++ çeliktir. A- %20 enerji tasarrufu. Üst katta katlanabilen fincan rafları var alt katta yine tabak raflar katlanabilir. Kir ve yük sensörü vardır. Enerji tüketimi düşüktür.
Bütçe sıkıntı değilse
Electrolux ESF8630ROX kesinlikle öneririm
A+++ A- %30 enerji tasarrufu!!
iç hacmi diğer markalara göre en geniş olanıdır. Flexisprey duşlama sistemi var yani su bütün makineye eşit dağılıyor.
44db ile en sessiz makinedir. Enerji ve sus tüketimi diğerlerine göre en uygundur. Yani bulaşık makinesinde alınabilecek Mieleden sonra en kaliteli ürün diyebilirim.
Yine kesinlikle önerebileceğim bir diğer ürün ise
AEG F65712M0P
A+++ 7 programlı paslanmaz çelik yine 44db ile en sessiz ürünlerden biridir.
Bu üç üründe en kısa programda en yüksek derece(sıcaklık) ile bulaşıklarınızı yıkar.
Ama diğer markalarda 30 dk lık programlarda yıkama sıcaklığı en fazla 45° dir
Bunlar dışında şu iki ürünü önerebilirim.
Siemens SN26M832TR
Alman üretimlidir. A++ 6 program yine istediğiniz gibi hem altta hem üstte katlanabilir rafları var. Variospeed Plus ile daha hızlı yıkama ve kurutma özelliğine sahip. Yük sensörü var. Kazan malzemesi paslanmaz çeliktir.
Profilo BM6481MG
Çelik kasa çelik filtredir. 6 program A++ altta katlanabilir rafları var ekstra kurutma var. Hızlı yıkama özelliği var. Profilionun tek alman üretimli ürünüdür o nedenle tavsiye ediyorum. Ayrıca kir ve yük sensörü de bulunmakta. Bu ürün siemens ve boschta ki muadillerine göre fiyat performans olarak daha iyidir.