Hoppala kullanan var mı?

fdneng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
331
0
116
Kayseri
hoppala kullanmaya başlayan var mı acaba üzerinde 4 ay yazıyor ama sağlıklı olur mu bebeklerimizi çok eğlendirecek gibi duruyor

bende istiyorum aslında ama kullanışlı olur mu kızım sever mi emin olamıyorum.... sanırım alıcam ama eğlenceliye benziyor çünkü :)))) hangi markanın ki var sizde ????

bana cok sağlıksız gıbı gelıyor yaaa bılmıyorum ama korkuyorum ole bısı kullanmaya

çocukken bizim vardı. tabi ben kardeşlerimi hatırlıyorum kullanırken. süper eğlenceli geliyo bana ama burda nereye asıcam o yüzden alamam..

ne bılım hamıleyken tvde ızlemıstım kemık olusumuna ıyı gelmıyomus dıye duymustum ama tam hatırlamıyorum onun ıcın ıstemıyorum

bizimki duvara asılmıyor bizimki ayaklı. Fisher Price önünde oyuncakları var. zıplamasada oyuncaklarıyla oynayabiliyor zıplayınca müzik calmaya basliyor. cok uzun tutmuyordum ben ama arada iyi oluyordu.

bende almayı düşünmüyorum zaten çok kısa süreli kullanılacak erkek çocuklar içinde tavsiye edilmiyo. ben hoppala yapıyorum kaydirigubbakcemile3

bnm varmıs küçükken kaydirigubbakcemile2
bnde duymustum erkekler ıcın hoppala örumcek zararlıymıs .kafamçokkarıştı

ben almayı düşünmüyorum,zaten salon küçük.... hem doğal yollarla öğrensin oğluşum :emir_bebek:

bende kararsız kaldım şimdi ama çok eğlenceli de görünüyor tavana asılmıyor onlar kapıya asılıyor her kapıya olabiliyor

Ben aldım kızlar hepsiburadadan, çok eğlenceli bişey, çocuk güzel vakit geçiriyor, Zararlı olacak bişey yok ,zaten öyle tavana kadar zıplamıyor ki ,taş çatlasa yarım metre. Ayrıca kapıya da asalıbailiyor.Tavan şart değil.Ben memnun kalıdm.

selam herkese,
bizim hoppalamız dun gece oglusumuz uyurken geldi oyuzden bu sabah anca deneyebildik. bayıldı bayıldı bizimki :)
arkadaslarında dediği gibi kapı pervazına da asılabiliyor.

Ben aldım kızlar hepsiburadadan, çok eğlenceli bişey, çocuk güzel vakit geçiriyor, Zararlı olacak bişey yok ,zaten öyle tavana kadar zıplamıyor ki ,taş çatlasa yarım metre. Ayrıca kapıya da asalıbailiyor.Tavan şart değil.Ben memnun kalıdm.

na marka aldın canım yazar mısın???

Back
X