• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Horlama belası

Doktora gitse daha iyi aslında belki tedavisi olan çok basit birseydir.Bizde de var bu sorun ama sadece sırt üstü yatınca dürtüyorum dönnn diye dönünce kesiliyo horultu ama kesilmezse bir gün mutlaka doktora gitmesini sağlarım aksi halde hiç çekilmez.Kolaylıklar diliyorum.

Herkese iyi geceler :KK54: ben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Direkt konuya geçiyorum ;
Evet derdim *horlama* (!)
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
Var mı bunun bir çözümü a dostlar ? Uyumak istiyorum :KK42:
Yoksa direkt yastık basıp üstüne tümden kurtulayım mı ¿:işsiz:
Annem horluyordu. O yüzden babam odamı elimden almıştı . ben de elimde yastıkla odalarda yatacak yer arıyordum. Evimiz de küçücüktü. Mutgakta bile yatmisligim vardı..

Evlendim

Eşim horluyor. Ben elimde yastıkla bu kez daha büyük bir evde geziyorum ..

Çaresizim. Kaderimse cekerim :).

Ben dürtmeyi geçtim , vuruyorum bildiğin . Yeter diye bağırdım en son dün sabah 5’te .
En son bayılmışım , ayağım onun üstüne gelmiş , kalkmış ‘ama aşkım ben nasıl uyucam¿’ diyor bana . Cinnet geçirdim ‘ uyumayacaksın sen , uyudun Zaten dana gibi ‘ diye bağırdığımı hatırlıyorum en son :cry:
Kıyamam ya :) uyurken onu yatağın köşesine yakinlastir baktın dozu yükseltiyor vur ttekmeyi uyuyo gibi yap sonra ;)

Annem horluyordu. O yüzden babam odamı elimden almıştı . ben de elimde yastıkla odalarda yatacak yer arıyordum. Evimiz de küçücüktü. Mutgakta bile yatmisligim vardı..

Evlendim

Eşim horluyor. Ben elimde yastıkla bu kez daha büyük bir evde geziyorum ..

Çaresizim. Kaderimse cekerim :).

Hamilelikten önce gidip salonda yatıyordum , o kadar dert etmiyordum ama şu anda rahat edemiyorum sağa sola dönemiyorum . Ama bu bir kaç gündür o da kendini aştı . İçinden adını bilmediğim bir hayvan çıktı adeta . Ya da benim sabrım kalmadı bana çok geliyor artık .
Ev büyük mü ? Ben de geliyom:KK14:

Yarın gerçekten ciddi ciddi doktora gitmesi gerektiğini söyleyeceğim . :sinirli: Yazık köpeğim var , dün o bile gelmiş bakıyor kapıdan:olamaz: koca değiştirdim sandı herhalde hayvancaaaaaz:deli:
Koca değiştirmek fena bir fikir gibi gelmedi kulağıma ,:)

Hamilelikten önce gidip salonda yatıyordum , o kadar dert etmiyordum ama şu anda rahat edemiyorum sağa sola dönemiyorum . Ama bu bir kaç gündür o da kendini aştı . İçinden adını bilmediğim bir hayvan çıktı adeta . Ya da benim sabrım kalmadı bana çok geliyor artık .
Ev büyük mü ? Ben de geliyom:KK14:
Haha evim büyük. Gece elimde yastıkla gezerken daha da Büyük .buyrun bir odam sizin olsun ,:)

Şaka maka sağlık problemi olabilir bi yolla schlaflabora orda bi gece yatcak uyku kalitesini ölçcekler en azından bi gece geniş geniş yatarsın:halay:

Back
X