- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 83
- 29
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
-
bu kadar rahatsız olduğumu söylemeli miyim bilmiyorum ki.. ayrı uyuyalım deyip de yine de doktora gitmez gibime geliyor ..acaba ben randevuyu alıp emrivaki mi yapsam ki? sağlık ocağında olmuyor diye biliyorum da başka şehirde ikamet ediyor olsan da atıyorum vanlısın muşa geldin muşta hastanede diş tedavisi görebiliyorsun değil mi?Ya ben horlamaya bile tahammül edemiyorum bir de diş gıcırdatma mıGerçekten büyük dert...
Çok rahatsız olduğunuzu dayanamadığınızı anlattınız mı yine mi yanaşmıyor doktora gitmeye?
Çözümü nedir bilmiyorum ama sevgilimle ciddi düşünürsem benimde araştırmam gerekecek bu konuyu takipteyim
Bunları yarın ayık kafa ileokuyup ona da anlatayım en iyisi ben bakalım ne olacak.. yani şöyle bi durum var tırnaklarını, parmaklarındaki etleri falan da yiyor mesela yapma yapma diye sürekli ikaz ediyorum ben de rahatsızlık duyuyorum artık despot fransız murebbîyeler gibi hissediyorum kendimi ne yapicam bilmiyorum
Bence söylemelisiniz ki o da biraz dikkat etsin hem de çözüm arayışına girsin.. Ayrı uyumayı istemediğinizi ama rahatsız olduğunuzu söyleyinbu kadar rahatsız olduğumu söylemeli miyim bilmiyorum ki.. ayrı uyuyalım deyip de yine de doktora gitmez gibime geliyor ..acaba ben randevuyu alıp emrivaki mi yapsam ki? sağlık ocağında olmuyor diye biliyorum da başka şehirde ikamet ediyor olsan da atıyorum vanlısın muşa geldin muşta hastanede diş tedavisi görebiliyorsun değil mi?
horlamanın en büyük nedenlerinden biri burun yada boğazla ilgiliymiş yalnız işin kökten çözümü için kulak burun boğazcı bi doktor var aynı zamanda horlama cerrahisi ismi Yusuf CAN. bize yardımcı oldu bi danışmanızı tavsiye ederim rehberlik konusunda da iyidir yardımcı olur erkek arkadaşınız içinUykusuzluğun gözü kör olsun.. erkek arkadaşım da çoğu türk erkeği gibi horlama problemine sahip. Ekstra olarak da dişlerini gıcırdatıyor ve yastığı görmeden uyur diye tabir edilen bi yapıda kendisi, otobüste koltukta vs hemen her yerde uyuyabilir lakin ben öyle değilim her diş gıcırdatmada sesleniyorum, duymuyor çoğu zaman uykusu hayli ağır bu kez dürtüyorum somurtup geri yatıyor. sabah anlatıyorum gece gıcırdadın uyandırdım diye onu da hatırlamıyor.. ben diyorum ki en azından gece plağı kullansın bi doktora gidelim ölçü alsın ona da yanaşmıyor korkuyor doktordan sanırım.. nasıl ikna edebilirim doktora gitmesi için? Diş plağı kullanan kimse var mı bu arada memnun musunuz? yarın da gidip breath right alıcam hayırlısıyla.. çok kötü bi gece geçiriyorum ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?