horlama sorunu

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
83
29
Uykusuzluğun gözü kör olsun.. erkek arkadaşım da çoğu türk erkeği gibi horlama problemine sahip. Ekstra olarak da dişlerini gıcırdatıyor ve yastığı görmeden uyur diye tabir edilen bi yapıda kendisi, otobüste koltukta vs hemen her yerde uyuyabilir lakin ben öyle değilim her diş gıcırdatmada sesleniyorum, duymuyor çoğu zaman uykusu hayli ağır bu kez dürtüyorum somurtup geri yatıyor. sabah anlatıyorum gece gıcırdadın uyandırdım diye onu da hatırlamıyor.. ben diyorum ki en azından gece plağı kullansın bi doktora gidelim ölçü alsın ona da yanaşmıyor korkuyor doktordan sanırım.. nasıl ikna edebilirim doktora gitmesi için? Diş plağı kullanan kimse var mı bu arada memnun musunuz? yarın da gidip breath right alıcam hayırlısıyla.. çok kötü bi gece geçiriyorum ya off

Ya ben horlamaya bile tahammül edemiyorum bir de diş gıcırdatma mı Gerçekten büyük dert...
Çok rahatsız olduğunuzu dayanamadığınızı anlattınız mı yine mi yanaşmıyor doktora gitmeye?
Çözümü nedir bilmiyorum ama sevgilimle ciddi düşünürsem benimde araştırmam gerekecek bu konuyu takipteyim

bu kadar rahatsız olduğumu söylemeli miyim bilmiyorum ki.. ayrı uyuyalım deyip de yine de doktora gitmez gibime geliyor ..acaba ben randevuyu alıp emrivaki mi yapsam ki? sağlık ocağında olmuyor diye biliyorum da başka şehirde ikamet ediyor olsan da atıyorum vanlısın muşa geldin muşta hastanede diş tedavisi görebiliyorsun değil mi?

Bence söylemelisiniz ki o da biraz dikkat etsin hem de çözüm arayışına girsin.. Ayrı uyumayı istemediğinizi ama rahatsız olduğunuzu söyleyin Yine kabul etmezse bir de emrivaki denenebilir
Tabi istediğiniz yerde muayene olabiliyorsunuz ikamet hiç fark etmez

o bende de vardı sanırım eller boş olunca istemsiz yapıyordum.Sonra nasıl geçti hatırlamıyorum ama ellerini oyalayacak tespih gibi bir şey olursa bence geçer

Yan yatınca pek horlamıyor diye keşfettim ben. Kaşık gibi uyuyoruz bu yüzden. Daha samimi ve horlamasız :) Bi de nedendir bilmiyorum ama Sevgiliyken daha çok horlardı, şimdi baya azaldı

ah ahhh ben de aynı dertten yakınıyorum, bazen beraber kaldığımızda gece horlamasına uyanıp allah belamı vereydi de evimde kendi yatağımda yataydım diyorum yan yatarken horlamıyor bütün bir geceyi adamı yan tutmaya çalışarak geçirdiğimi de hatırlıyorum. artık bakıyorum tam horlamaya başlıcak hafifçe kımıldıyorum falan onu rahatsız ediyorum derin uykuya geçmesini engelliyorum burun ameliyatı da oldu ama faydasını sadece 2 ay gördü. burun bantlarını deneyip etkisini görürseniz lütfen haberdar edin ona göre kendisini rencide ediiiciiim

Ses kaydı yap sabah dinlet, benim esim cok yorgun olduğunda horlar ama oyle boyle degil. Nadir bu durum, her zaman degil. bir defasında ses kaydı Yaptım saka yapıyorsun diyor bu ben olamam ne bu canavar mi yaratık mi

horlamanın en büyük nedenlerinden biri burun yada boğazla ilgiliymiş yalnız işin kökten çözümü için kulak burun boğazcı bi doktor var aynı zamanda horlama cerrahisi ismi Yusuf CAN. bize yardımcı oldu bi danışmanızı tavsiye ederim rehberlik konusunda da iyidir yardımcı olur erkek arkadaşınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…