• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Horlayan kaynana :(

Ben toplu şekilde yurtdışından getiriyorum canım burda bulamadim istediğim yumuşaklıkta olanı..Marka veremeyecegim ama sen sadece kayinvaliden varken kullancagin için herhangi birini alabilirsin..
Çocuk dogunca çok dikkat et yanlız cidden ses zor duyuluyor.

Kaynanamla aynı şehirde oturuyoruz arada sırada gelir bir gece kalır bu ara bu durum sıklaştı ve inanılmaz horluyor odalar arasi sabahi sabah ettim hamileyim üstelik gerginim kaç gündür uykusuzluktan doğumdan sonra kalmak isterse perişan olurum saygısızlık da yapmak istemiyorum ne önerirsiniz
aynı şehirde niye sizin evde kalıyor

Ben toplu şekilde yurtdışından getiriyorum canım burda bulamadim istediğim yumuşaklıkta olanı..Marka veremeyecegim ama sen sadece kayinvaliden varken kullancagin için herhangi birini alabilirsin..
Çocuk dogunca çok dikkat et yanlız cidden ses zor duyuluyor.
Ozelden yazsan canim marka . Evet cocuk varken takamam minik kuşumu duyamam simdilik idare etse yeter kaynanaya susturucu bulsam daha iyi ama icat edilmedi :)

Kulak tıkacı kullanın, kesin çözüm.

pratik çözüm kulak tıkacı

esasen alışınca duyulmuyor da hep sizinle olmadığı için rahatsız olmanız normal

babam çok horlar yani eskiden daha da çok horlardı

annem saat sesine takan bir tiptir ama ona alışmıştı mesela

arada dayım vs gelirdi uyuyamadım derdi

eşim de başlarda nasıl bir şey bu demişti vs vs

ama biz hep evde onunla olduğumuz için alışmıştık duymuyorduk annem ile

hep mi horlarmış kv sonra mı çıkmış

esasen yan yatmaya alışsa ona da iyi olur nefesi daha az tıkanır

Sonunda böyle bir konuyu da gördü bu gözler . Horlamanın çözümü yok bence, babam da çok horlar. Evdeki hayvanlarımız çok korkuyor mesela sesini duyunca. Vahşi yaşam parkına dönüyor ev. Gelmesin yani aynı şehirde kalmak ne demek ,ne kadar da saçma. Eşinize söyleyin ,hamileyim uykusuz kalıyorum diye. O geldi mi eşiniz saat kaç olursa olsun bıraksın kendi evine.

Sonunda böyle bir konuyu da gördü bu gözler . Horlamanın çözümü yok bence, babam da çok horlar. Evdeki hayvanlarımız çok korkuyor mesela sesini duyunca. Vahşi yaşam parkına dönüyor ev. Gelmesin yani aynı şehirde kalmak ne demek ,ne kadar da saçma. Eşinize söyleyin ,hamileyim uykusuz kalıyorum diye. O geldi mi eşiniz saat kaç olursa olsun bıraksın kendi evine.

Vahşi yaşam parkı hayvanlar mağdur :D :D :D :D :D

pratik çözüm kulak tıkacı

esasen alışınca duyulmuyor da hep sizinle olmadığı için rahatsız olmanız normal

babam çok horlar yani eskiden daha da çok horlardı

annem saat sesine takan bir tiptir ama ona alışmıştı mesela

arada dayım vs gelirdi uyuyamadım derdi

eşim de başlarda nasıl bir şey bu demişti vs vs

ama biz hep evde onunla olduğumuz için alışmıştık duymuyorduk annem ile

hep mi horlarmış kv sonra mı çıkmış

esasen yan yatmaya alışsa ona da iyi olur nefesi daha az tıkanır
Eskiden beri horluyor hatta bazen eşimle nisanliyken telde konusurken bile sesi duyuluyordu fon olarak :) ben de hassasim bir muddet tikac ile uyudum eşimle uyurken çünkü nefes bile uyutmuyor ama gebelikte silikon tikaclar basınç yaptı rahatsiz oldum farkli rahat tikaclar varsa zarari yoksa kulaga kullanirim

Back
X