Bugün gidicem öğleden sonra doktora ilaçla düzelir umarımProlaktin anlık değişebiliyor ama tsh a bakın mutlaka görünün ilaç kullanın
Prolaktin anlık değişebiliyor ama tsh a bakın mutlaka görünün ilaç kullanın
Regl dönemimde süt hormonu yükselir mi acabaProlaktin anlık değişebiliyor ama tsh a bakın mutlaka görünün ilaç kullanın
Çok gençsiniz daha ilaçlarınızı düzenli kullanın kafaya da takmayın inşallah olacaktır.25 yaşım bugün doktora gidicem ikş yıldır gebelik istiyoruz be ayda tsh yükseldi
Amin inşallahÇok gençsiniz daha ilaçlarınızı düzenli kullanın kafaya da takmayın inşallah olacaktır.
tsh , prolaktin ve lh yüksek prolaktin çok oynakta lh pco olabilirKızlar acil bakar mısınız
Prolaktin çok dengesiz bir hormon demişti izmirde prof ümit inceboz benim doktorum. Aç tok olmana o anki ruh haline göğüslerini çok baskı yapmana göre bile değişir demişti. Evde sütyen giymeyin mesela yüzüstü yatmak bile etkileyebilir. Onun da ilacı var zaten dostinex diye bir ilaç olmadı ondan kullanırsınızRegl dönemimde süt hormonu yükselir mi acaba
Bilmiyorm düzelir çok sorun değil o insallah. İlac verir dediğim gbi tsh adet dönemimde bakıldıysa doğru çıkmıyor siz üzerinde durun ama düşünmeyin stres tüm hormonları birbirine karıştırıyor mahvediyorRegl dönemimde süt hormonu yükselir mi acaba
25 yaşındayım ilaç alda bugün yarısını içicemDüşer düşer merak etmeyin. Yaşınız kaç bu arada
Hayır 59 kiloyumKilo probleminiz varmı
Tsh dan bile yükselebiliyormuş canım şimdi ilaç kullancam onun içim kist felan da öyle bir şey yok dedi MuannemdeProlaktin çok dengesiz bir hormon demişti izmirde prof ümit inceboz benim doktorum. Aç tok olmana o anki ruh haline göğüslerini çok baskı yapmana göre bile değişir demişti. Evde sütyen giymeyin mesela yüzüstü yatmak bile etkileyebilir. Onun da ilacı var zaten dostinex diye bir ilaç olmadı ondan kullanırsınız
Tsh reglm üçüncü günü bakıldı şimdi ona ilaç verdi yarım onun içicemBilmiyorm düzelir çok sorun değil o insallah. İlac verir dediğim gbi tsh adet dönemimde bakıldıysa doğru çıkmıyor siz üzerinde durun ama düşünmeyin stres tüm hormonları birbirine karıştırıyor mahvediyor
Ultrasyonla münasebet yok dedi doktor bende anlamadımProlaktin yüksek 20 25 altı olması gerek. Lh da yüksek sanki pko olabilir mi?
Çok değişik bir harmanmış her an yğkselir düşermiş benim 16 dan yükseldi kısa süredePROLAKTİN 84 çıkmış yüksek baya
Ben Mart'ta 19 Nisan'da 159duÇok değişik bir harmanmış her an yğkselir düşermiş benim 16 dan yükseldi kısa sürede
Şuan kaç düştümüBen Mart'ta 19 Nisan'da 159du
Ultrasyonla sorun yok dedi doktor bende anlamadım
18Şuan kaç düştümü
Nasıl dustu dostinexmi kullandınızBen Mart'ta 19 Nisan'da 159du
Kaç zamanda düştü acaba hangi ilaçla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?