Hormon değerlerimm lütfen bakar mısınz???

naptın canım sonuçların çıktımı?merak ettim.

evet cnm çıktı sonuçlarım..doktor hormon testime gayet iyi dedi..fıstık dedi hatta:)))eşimin sperm testi biraz karışık ereksiyon olmadan zar zor verdi..onun sperm sayısı 112 milyon fakat hareketli sperm sayısı ve morfoloji bozuk:(((( ama doktora söledim durumları doktor da tekrarlasın ve yanına sen de gir rahat bir şekilde versin sperminin ereksiyon olsun dedi..bakalımm biraz umudum var ama..

en önemlisi yumurtam pazartesi 22mm idi bugün baktık 24 mm olmuş 14..günümm..inşallah çatlarr..çatlamazsa nolur kızlr bi bilgisi olan var mı??cmts bi daha gidicem..çatlamazsa doktor ilaç veririm dedi ama bu ilacı ne zaman kullanmak gerekiyo hemen mi???çok soru sordum galiba..öpüyorum sizia.s.

senin adına sevindim en azından hormonların düzgün.eşinin testide düzelir merak etme testi tekrar yaptırdığın zaman değerleri yaz bakalım.
bu arada moralini bozmak istemem ama 24mm den sonraki yumurta çatlasada işe yaramaz demişti doktorum.benimde bi ay öyle olmuştu.bazen o adetle birlikte yok olup gidiyo bazende kist olarak kalıyo.ama ilaç verecekse mutlaka adetle birlikte atarsın onu merak etme.
he bide fsh ve lh kaç çıktı sende?

Back