Hormon sonuclarım amh 0.20 kızlar cok mu kotu durum bakar mısınız ?

CerkesMaria

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
828
En iyi cevaplar
1
235
23
35
IMG_6902.webp

Benimde yaş 35 ve 6 senelik evliyim hala bebek yok yazın tüp yapmayı düşünüyoruz bakalım onunla garantisi yok ki o kadar umutsuzum ki anlatamam..Ama yine de umutlu olmaya çalışalım Allah mucizesini versin bizlere
Ikı kere bebegımı kaybettım bılıyosun bı cok agır geldı

Benim 2,98 AMH ım. 5 kimyasal 1 dış gebeliğim var. Ben de çok yoruldum sürekli bunları yaşamaktan ama umudumuza tutunmak zorundayız. Olumlu düşün, ayrıca AMH yumurta rezerviyle ilgili bilgi verir kalitesi hakkında bilgi vermez. Burada önemli olan kaliteli yumurtanın döllenmesi. Bir bakacaksın öbür ay belki iki yumurtan olgunlaşacak bir yumurtan döllenecek ve sağlıklı bir gebelik geçireceksin. Bence klomen türevi ilaçlar senin problemini çözer. Bir doktora danışmak lazım.

Benim 2,98 AMH ım. 5 kimyasal 1 dış gebeliğim var. Ben de çok yoruldum sürekli bunları yaşamaktan ama umudumuza tutunmak zorundayız. Olumlu düşün, ayrıca AMH yumurta rezerviyle ilgili bilgi verir kalitesi hakkında bilgi vermez. Burada önemli olan kaliteli yumurtanın döllenmesi. Bir bakacaksın öbür ay belki iki yumurtan olgunlaşacak bir yumurtan döllenecek ve sağlıklı bir gebelik geçireceksin. Bence klomen türevi ilaçlar senin problemini çözer. Bir doktora danışmak lazım.
E2 de 12 cıkmıstı oda cok ıyı degıl sanırım bılmıyorum cok uzgunum

Ahm düşük ama çokta kötü değil, 0.1 değerle hamilelik olan çok kadın var, birde hamileliyiniz olmuş diyorsunuz, yani olmuşsa yine olacaktır in şe Allah, Allah isterse her şey olur, dua et canım🌸Allah isteyen her bir anneye nasip etsin annelik duygusunu, amin🌸
Amın ınsallah ınsan ısteyıp kaybedıp bırde sonucları kotu gorunce yıkılıyor

Aşılama ya da tüp bebek denediniz mi hiç ? Gebelik ne zamandır istiyorsunuz? 1 yıl dolduysa tüp bebek için infertilite kliniğine başvurmak lazım bence vakit kaybetmemek için hatta 35 yaşından sonra 6 ay diyorlar
Hayır denemedım dogal yolla 2 kere grbe kaldım 5 ay once dusuk yaptım

Aşkım benim yaşım 39, amh 2.95 daha bir kere bile gebe kalamadım ne kimyasal ne başka bir şey . Ama burda bir sürü arkadaşım 0,1 le bile kaldı. Önemli olan yumurta rezervindeki tek bir kaliteli yumurta, hem daha önce de gebe kalmışsın hiç bir şey imkansız değilmiş gördüğün gibi ? Sakın ha ümitsiz olma , doktorunla görüş güven ve rahat ol , her şey nasip 🤲 🌺

Aşkım benim yaşım 39, amh 2.95 daha bir kere bile gebe kalamadım ne kimyasal ne başka bir şey . Ama burda bir sürü arkadaşım 0,1 le bile kaldı. Önemli olan yumurta rezervindeki tek bir kaliteli yumurta, hem daha önce de gebe kalmışsın hiç bir şey imkansız değilmiş gördüğün gibi ? Sakın ha ümitsiz olma , doktorunla görüş güven ve rahat ol , her şey nasip 🤲 🌺
Gel sen onu bana sor sımdı sabahtan berı ıcıme oyurdu aglamaktan mıgrenım tuttu yatıyorum carsamba gunu doktora gıdecegım suan klomen kullanıyorum bırde destekleyıcı pıkofol dıye bırsey verdı nates fırmasının bılmıyorum anne olmayı cok ıstıyorum hele kı esım bu yuzden baba olamazsa yıkılırım

Back
X