- Konu Sahibi abcdefghlmno
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 de başlamış 11 de de açılmış canım değerlendirme sanşın yok muydu tam silikleşene kadar değerlendirsen iyi olur çünkü çattama da önemli asıl o gün için hazırda beklemek lazımKızlar 9 ağustos cuma akşamını ve 10 ağustos sabahı değerlendirdik. Sizce tutar mı? Değerlendirdiğimiz anlar pikmiş. Çatlamış mı yumurta?
Malesef sadece 9-10 değerlendirebildik, takvime göre bu arada 13ü görünüyordu. Döngüm ortalama 30 gün. 2 gün Erken yumurtlamış oldum8 de başlamış 11 de de açılmış canım değerlendirme sanşın yok muydu tam silikleşene kadar değerlendirsen iyi olur çünkü çattama da önemli asıl o gün için hazırda beklemek lazım
Yarın akşam değerlendirebilirim bir de belki öyle bi şans da olur devam edicdm test yapmaya bakalımMalesef sadece 9-10 değerlendirebildik, takvime göre bu arada 13ü görünüyordu. Döngüm ortalama 30 gün. 2 gün Erken yumurtlamış oldum
Silikşene kadar devam et canım değerlendir mutlakaYarın akşam değerlendirebilirim bir de belki öyle bi şans da olur devam edicdm test yapmaya bakalım
Yarın akşam değerlendirebilirim bir de belki öyle bi şans da olur devam edicdm test yapmaya bakalım
Sonuncusunu bugün yaptım ama anlamadım neden hala belirgin bir pozitif var yumurtam çatlamadı mı acaba?Silikşene kadar devam et canım değerlendir mutlaka
Pcos mu var canım sendeSonuncusunu bugün yaptım ama anlamadım neden hala belirgin bir pozitif var yumurtam çatlamadı mı acaba?
kaldınmı canım hamileKızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum testlerime bakar mısınız artık yapmayı bırakmalı mıyım yoksa piki henüz görememiş miyim
Hayır doktor hiç öyle bir şey demedi, yumurtalıkların gayet iyi rahmin de temiz göründüğünü söyledi, pcosda böyle mi oluyorPcos mu var canım sende
Hiç bilgim yok canım pcos hakkındaHayır doktor hiç öyle bir şey demedi, yumurtalıkların gayet iyi rahmin de temiz göründüğünü söyledi, pcosda böyle mi oluyor
Yok ya henüz tutmadı maalesefkaldınmı canım hamile