Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kendi soruma kendim cevap vereyim belki birilerine faydası olur sonuçlar normalmiş şükür bugün rahim filmim çekildi şükür temiz çıktı eşim sperm tahlili verdi umarım inşallah değerleri iyidir geçen sene sadece morfoloji %5 çıkmıştı diğer değerler güzeldi allah yardımcımız olsun tez zamanda bana ve isteyen herkese evlat versin bu arada yaşım 29 2 yıldır
teşekkür ederim;çok zor olmadı ama acayip bi his acı yok ta bi basınç var 5 saniye sürüyo ama biraz daha devam etse dayanılmaz onun harici bişey yok.doktor zaten aşama aşama anlatıp rahatlatıyo.rahat geçti benim şükür.