Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglik ocagina gitsem bakarmi canim yaGebeliğe engel değil ama bebekte zekâda problem yapar o sakıncalı diye biliyorum. 2.5 hatta 2nin altında olması istenir. Basit bir hap var. Kullanınca düşüyor hemen.
Hamileymişsin tebrik ederim MerveGebeliğe engel değil ama bebekte zekâda problem yapar o sakıncalı diye biliyorum. 2.5 hatta 2nin altında olması istenir. Basit bir hap var. Kullanınca düşüyor hemen.
Dahiliye hatta ulaşabiliyorsanız endokrine gitmeniz lazım. Diğer tiroid değerlerine de bakılmalı. Tiroid fonksiyonunda bozukluk olması hamile kalmayı zorlaştırabiliyor şayet hamile kalırsanız da bebeğin zihinsel gelişimi için tiroid önemli. Bunu kontrol altına aldıktan sonra hamile kalmalısınız.Saglik ocagina gitsem bakarmi canim ya
Selam doktorunuz estradiol değerinize normal mi dedi ?Kizlar sizce sonuclarim nasil tsh hormonum fazla cikmis sanirim inslternette arastirinca oyle anladim ama gebelige bi engel olurmu
Simdi saglik ocagina giidicem eger oda gidin derse direk hastaneye gecicemDahiliye hatta ulaşabiliyorsanız endokrine gitmeniz lazım. Diğer tiroid değerlerine de bakılmalı. Tiroid fonksiyonunda bozukluk olması hamile kalmayı zorlaştırabiliyor şayet hamile kalırsanız da bebeğin zihinsel gelişimi için tiroid önemli. Bunu kontrol altına aldıktan sonra hamile kalmalısınız.
Bisey demedi canim ben gebe kalamadigim icin gittiim degerlerime bakti gayet guzel dediSelam doktorunuz estradiol değerinize normal mi dedi ?
Saglik ocagina gitsem bakarmi canim ya
Teşekkür ederim.Hamileymişsin tebrik ederim Merve![]()
Simdi cikiyorjm canim gidcem
Referans aralığı dısında gibi geldi ama doktor tabii daha iyi bilir. Kadın doğum doktoruna mı gösterdiniz ?Bisey demedi canim ben gebe kalamadigim icin gittiim degerlerime bakti gayet guzel dedi
Evet canimReferans aralığı dısında gibi geldi ama doktor tabii daha iyi bilir. Kadın doğum doktoruna mı gösterdiniz ?
Sağlık ocağına gideceğim dediğinizde bir şey demek istemedim ama vakit kaybınız oldu.. Tsh referans aralıkta gibi gözükse de besbelli yüksek. 2 civarı olması istenir. Sağlık ocağı bu konunun üstünde durmaz, en azından bu yükseliş için t3, t4 istemeli anti tpo bakılmalı. Benim tavsiyem uzman doktora gitmeniz sırf hormon değil tam kan tahlili yaptırmanız, küçük doz bir ilaç başlarsınız en azından gerek varsa.Kizlar dpktora gittim normal gozukuyo hormonun dedi referans araligi ornegine bakarak dedi senin ki normal
Allah razi olsun ben randevu aldim donus bekliyorum endokrine tsh ve estadriol garip bende arastirdim ikisinede bu bolum bakarmi dahileye randevu alicamda dahiliye gozukmuyor mhrs deSağlık ocağına gideceğim dediğinizde bir şey demek istemedim ama vakit kaybınız oldu.. Tsh referans aralıkta gibi gözükse de besbelli yüksek. 2 civarı olması istenir. Sağlık ocağı bu konunun üstünde durmaz, en azından bu yükseliş için t3, t4 istemeli anti tpo bakılmalı. Benim tavsiyem uzman doktora gitmeniz sırf hormon değil tam kan tahlili yaptırmanız, küçük doz bir ilaç başlarsınız en azından gerek varsa.
Ben Ocak ayında sağlık ocağına gidip öylesine verdiğim bir kan tahlilinde tshım neredeyse 8 çıkması sebebiyle dahiliye uzmanı kontrolündeyim şuan ilaç kullanıyorum. Dahiliye uzmanım demir ve b12 eksikliği de gördü bu arada bu süreçte o takviyeleri de verdi. Bunların üstünde sağlık ocağı durmadı ama. Hamilelik düşünecektim en azından öğrendim, bu pürüzleri giderip daha sağlıklı başlayacağım sürece inşallah.
Endokrinden alabilirseniz daha iyi olur zaten diğer hormonlarla ilgili sorularınız için. Ben özelde tiroid konusunda birikimi olan bir dahiliye uzmanına gidiyorum.Allah razi olsun ben randevu aldim donus bekliyorum endokrine tsh ve estadriol garip bende arastirdim ikisinede bu bolum bakarmi dahileye randevu alicamda dahiliye gozukmuyor mhrs de
Donus bekliyorum canim ben simdi gidersem bu kagidimi gorturuyim doktoraEndokrinden alabilirseniz daha iyi olur zaten diğer hormonlarla ilgili sorularınız için. Ben özelde tiroid konusunda birikimi olan bir dahiliye uzmanına gidiyorum.
Evet bunu gösterirsiniz, gerekli görürse ki bence görür o da tahlil yapar diğer şeylere bakar.Donus bekliyorum canim ben simdi gidersem bu kagidimi gorturuyim doktora
Allah razi olsun saolunEvet bunu gösterirsiniz, gerekli görürse ki bence görür o da tahlil yapar diğer şeylere bakar.