Gebeliğe Hazırlık Hormon sonucumdan anlayabilecek varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kubraxxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
28
-47
36
merhaba çocuk düşünüyoruz ama olmuyor bugün adetimin 2.günü doktorum hormon testleri yaptı hepsi normal görünüyor ama estradiol < 10 diyor alttaki açıklamada menopoz sonrası değerde bunu gösteriyor hiçbir şey anlamadım daha 24 yaşındayım bilen var mı

Eklentiler

• Ek Açıklama 2020-03-03 181427.webp
    Ek Açıklama 2020-03-03 181427.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 123
Değerler normal görünüyor o sorduğunu bilemedim. 🤣

merhaba çocuk düşünüyoruz ama olmuyor bugün adetimin 2.günü doktorum hormon testleri yaptı hepsi normal görünüyor ama estradiol < 10 diyor alttaki açıklamada menopoz sonrası değerde bunu gösteriyor hiçbir şey anlamadım daha 24 yaşındayım bilen var mı
Değerlerin gayet normal merak etme. <10 yazan değil senin e2 değerin 1 küsür yazan değer yanlış yere bakıyosun. Foliküler faz için değerlerin başarılı

0.35 ile 4.94 arası olması gerkşyo seninki 1.08 ideal

bu dediginiz sonuc tsh hormonunun sonucu estradiol yanu e2 hormonu < 10 yazıyor
e2 değeri regl 3. günü ideal birim 30-50 arasıdır sizinki 10 dan küçük çıkmış, doğum kontrol hapı falan mı kullandınız? böyle düşmemesi gerekir, dr ne dedi

Doktorun detaylı açıklamayı yapar en doğrusu doktoruna sorman

e2 değeri regl 3. günü ideal birim 30-50 arasıdır sizinki 10 dan küçük çıkmış, doğum kontrol hapı falan mı kullandınız? böyle düşmemesi gerekir, dr ne dedi
5 ay önce kullanmıştım da etkisi sürmüyordur şuan diye düşünüyorum 20 gün gibi kısa bir süre kullandım

Back
X