Merhaba hocam ben 3 ay önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı tekrar gebe kalmak istediğim için hormon testi yapıldı adetlerin düzensiz sonuçları olduğu gibi yazıyorum yorumlarsanız çok sevinirim ayrıca her ay 12 gün sabah akşam kullanmak için primolut-n verdi doktorum
LH: 3.13
FSH: 6.34
şimdiden çok teşekkür ediyorum..
hocam merhaba.
eşimin görevı nedenıyle ilçede oturyoruz.2,5yıllık evliyim ve eylülden berdıır cocuk düşünüyoruz cuma günü adetım gecıkınce test yaptım hamile değildım korktum ve doktora gittim cunkı adetlerım duzenlidir.herhangi bir özel hastaneden randevu alıp gittim (il merkesine) doktor bana ultrasonla baktı kıst mıyon yok dedı ama gebede değilsın dedı adet söktürcü verdı ve ister kullan dedı ister kullanma dedı bende bekeldım ve 1şubar pazar gunu regl oldum dun tekrar gittim.gene bana ultrasonla karnımdan baktı.bişey yok dedı.ama ben enden gittigmi neye bakıldıgını bilmıyorum!!!bilği vermek yok.hormon testı istedı ama sonucları alamdan kendısı cıktı ben sonuclar elımde ne nedır bilemdıgım için sabah aradım sekreterı cıktı teke bile çıkma geregı hissetmedı hersey normal dedıler kapattıalr cok moralım bozuldu.size sonuclarımı yazsam bana yardımcı olabilirmısınız cok canım sıkkın .
FT3 1,46
FT4 0,88
TSH 1,549
ESTRADİOL 38
FSH 6,46
LH 4,36
PROLAKTIN 29,6
birde benı 2seferde normal karnımdan ultrsonla muayenede ettı.ben ılkkes doktora gittim ne nedır tam bilmıyorum ama suan acayıp moralım bozuk.cevabınızı beklıyorum cok teşekkür edıyorum şimda.s.iden
hocam cok çok teşekkür ederım.eylül kısa süre dedıgınız gibi ben suna bagladım kendımce tabıkı sınavım vardı aralıka kadar.arakalıktada esım yoktu il dısındaydı cok fazla deneme yaptık dıyemem.21ınde bi test daha varmıs yeterlı yumurta olup olmadııg yonunde sanırım +eşim için sperm testı yaptrııp bir sprın yoksa yaza kadar beklemeyı düşünüyorum sanırrım 1yıl içinde olmazsa tedavı geereklıymıs.cok sağolun hocama.s.Merhaba benbilirim;
Herşeyden önce sakin olunuz, yazdıklarınıza bakıldığında, aslında canınızı sıkacak bir şey olmadığı ortada, bize yazdığınız tahlillerinizde herhangi bir problem yok. Eylül ayından beri (kısa süre beklenmiş olmasına rağmen) gebeliğin oluşmamış olmasının altında yatan nedenleri araştırmaya başlanacaksa, sizin tüplerinizin açık olup olmadığını ve rahminizde herhangi bir problem olup olmadığını ortaya koyacak olan rahim filmi (HSG) çektirmeniz ve eşinizin sperm değerlerinin (sayı, hareket, morfoloji) Kruger kriterlerine göre tecrübeli bir tüp bebek merkezinde incelenmesi en doğrusu olacaktır. Sağlıklı günler geçirmenizi ve doğru tedavilerle buluşmanızı dilerim.
Op. Dr. Osman Denizhan Özgün
Maya Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi
Ben 29yaşındayım. Adet günüm 10 gün kadar geciktiği için doktora gittim. Doktor tahlil istedi.Tahlil sonuçlarım
TSH 2,49
LH 14,64
FSH 7,4
E2 167,1
PROLAKTİN 19,57
Bebeğim olmaz mı?? Yardımcı olur musunuz?
benimde fsh 24.85 lh 10.14 ploraktin 26.83 bu değerlerle bizim bebeğimiz olmazmı tüp bebek yada aşılama hangisini yaptırmamız gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?