Hormon tahlili yaptıranlar lütfen okuyun..

benim doktorum hsg yi hemen istemiyor 3 ay sonra hala bebek yoksa o zaman istiyorum ben hsg yi biraz ağrılı olduğu için dedi. şimdilik hormon testlerini yaptırıp adetin 4.günü hemen getir dedi bana. rahim ve yumurtalıklarımın temiz olduğunu söyledi alttan ultrasonla muayene etti beni ilk gidişimde adetimde bu hafta sonu falan ama daha belirti yok henüz

benim doktorum hsg yi hemen istemiyor 3 ay sonra hala bebek yoksa o zaman istiyorum ben hsg yi biraz ağrılı olduğu için dedi. şimdilik hormon testlerini yaptırıp adetin 4.günü hemen getir dedi bana. rahim ve yumurtalıklarımın temiz olduğunu söyledi alttan ultrasonla muayene etti beni ilk gidişimde adetimde bu hafta sonu falan ama daha belirti yok henüz

hsg dendiği gibi ağrılı değil ödümü koparttılar hatta sinirlerim bozuldu ağladım sonrada ağzıma geleni saydım içimden tabiki sadece hafif yanma oluyor okadar sakın boş yere korkma. birde altdan ultrasonla belli olmaz kanallar açıkmı değilmi. bence zaman kaybı olur çektirmemen ya kanallar kapalıysa allah korusun. gene siz bilirsiniz yaşınızla alakalı bir durum neticede ... ama sonradan çektirmek boşuna 3 aylık ilaç tedavasi ve umutlanmak demek gibi geliyor. aldığın ücretler iyi. 73çe uygun geldi bana. vallah eşimin benim testlerim hsg siz 156 ya geldi.

kızlar bu tahlillerin illa 2 veya 3.gün olması mı lazım yaaaaaa
ben nezaman regl olacağımı bilmiyorum işten izinde alamıyorum napıcam yok mu bilen kaçıncı gün olması şart

arkadaşlar ben de bugün yaptırdım ama 2 gün sonra çıkıoymş hemen alamadım. devlette yaptırdım özele para vermeye gerek yok bencde. gebelik planlıyorum kontrol amaçlı verdim ultrasonda ve kanda bişey çıkmadı adetlerim düzenli ama hormon önemliymiş gebelikde:((( korkmaya başladım umarım bişy çıkmaz

arkadaşlar ben de bugün yaptırdım ama 2 gün sonra çıkıoymş hemen alamadım. devlette yaptırdım özele para vermeye gerek yok bencde. gebelik planlıyorum kontrol amaçlı verdim ultrasonda ve kanda bişey çıkmadı adetlerim düzenli ama hormon önemliymiş gebelikde:((( korkmaya başladım umarım bişy çıkmaz

devlette bu tahlileri yaptırmak için randevu alınıyor mu bende adetimin 3.günü yaptırcam ama adetlerim düzensiz çapa tıp fakültesinde yaptırmayı düşünüyorum

ben sabah gittim sıra almadım muayene için sıra alnıyor benm gittiğim yerde. direk girdim odasına o da yaptırmam gereken tahlilleri verdi. tüpleri alıp kan verme odasına gittim 2 dakikada 5 tüp verdim. sonuçlar 2 gün sonra çıkıyor. sonuçları alıp doktorunuza kontrol ettiriyosnz. siz bilirsiniz ama hiç özele gitmeye gerek yok. nereden baksanız 200 tl para tutar muayene falan derken. ben bedava yaptırdım tüm tahlillerimi. sıra falanda olmuyor

Merhaba kızlar, bugün hormon testi yaptırdım. İstanbul anadolu yakasında umut hastanesinde Estradiol, FSH, LH, Prolakti, TSH testleri yapıldı. Sabah aç karnına gittim. Sabah 10 da kan alında öğleden sonra 1 de sonuçlar belli oldu. Genel sağlık sigortası ile 168 TL tuttu. Randevu almaya da gerek yok. Adetin 3. günü gittim. En iyi sonuç adetin ilk günlerinde oluyormuş. Allah herkese şifa versin:54::34::34:

Back
X