Hormon tahlili

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.263
133
Arkadaşlar pazartesi günü endokrin randevum var. bugün hormon tahlilim yapıldı fakat malesef adetin 3.gününe denk gelmedi. en son adet olalı 27 gün oldu yani 3 güne kadar adet olacağım. değerleri şu şekilde:
TSH
4.png
0.21
PRL 9.71
LH 15.88
FSH 7.69
E2 162

değerlerden anlayanlar problem var mı sizce? lh ve e2 yüksek sanırım. adet günümde olmadığım için midir yoksa pko filan mı? bundan 1.5 ay önce adet günümde bakıldığında lh 5.53 idi şuan 15 çıkınca şok oldum.

Arkadaşlar pazartesi günü endokrin randevum var. bugün hormon tahlilim yapıldı fakat malesef adetin 3.gününe denk gelmedi. en son adet olalı 27 gün oldu yani 3 güne kadar adet olacağım. değerleri şu şekilde:
TSH
4.png
0.21
PRL 9.71
LH 15.88
FSH 7.69
E2 162

değerlerden anlayanlar problem var mı sizce? lh ve e2 yüksek sanırım. adet günümde olmadığım için midir yoksa pko filan mı? bundan 1.5 ay önce adet günümde bakıldığında lh 5.53 idi şuan 15 çıkınca şok oldum.
cnm tsh çok düşük endokrin zaten onunla ilgilenir. diğerleri adetin 3. günü olmadığı için öyle çıkmıştır takma kafana ;)

TSH
4.png
0.21
PRL 9.71
LH 15.88
FSH 7.69
E2 162

canım bu degerler cok oynuyo adette keske adeti bekleseydin önümüzdeki ay tekrarla bence bende doktora gittğimde yumym günlerimdeydim simdi olmaz adetken geleceksin demişti

Back
X