Hormon tahlilim lütfen bakar mısınız

Evet canım 3. Gün bakıldı adetin sorular sordu adetin düzenli mi diye düzenlidir şaşmaz yumurtlama takibi de yaptım oda normal
Tamam canım muhtemelen temiz gelecek görüntü var demiş emin olmak için istemiş testte destekleyici bi sonuç gözükmüyor

Pcosa rağmen hamile kalmışsınız ama olmamış eşiniz kendini kontrol ettirdi mi yumurtanız dölleniyor ama ilerlemiyor bu durumların yarısı erkekten de kaynaklanabilir öyle duymuştum tüp bebeğe başvurun ikiniz de daha detaylı muayene olun
Evet eşimin sonuçları normal çıktı tüp bebek için erken değil mi pazartesi doktora gideceğim zaman bir sorayım fikrini ne diyecek

Tıroıd soununuz var benımde vardı saglıklı gebelık ıcın ve gebelık kolay olsun dıye 2.5 altı ıstenıyor benım ılacla kontrol altına alındı adet sorununuz varsa tarıh olarak gecıkme fılan bu sebeplede olabılır doktorlar oenmsemıyor ama herkezde durum farklı pcos sorunu ama gebel olarak bıraz saha zor gebelık oluyor kılo sonunuz yoksa cok daha ıyı bende pcosum
Bana da ilaç verecek öyleyse peki ilaç kullanırken hamile kalmak riskli olur di mi biz bu ay denemeyi düşünüyorduk ama sanırım bu sonuçlara göre biraz daha beklememiz gerekecek.

Bana da ilaç verecek öyleyse peki ilaç kullanırken hamile kalmak riskli olur di mi biz bu ay denemeyi düşünüyorduk ama sanırım bu sonuçlara göre biraz daha beklememiz gerekecek.
Hayır canım tıroıd ılacı euxtry tarzı bıseyle baslıyor hatta butun hamıleleık hatta omur boyu kullanmak lazım hamılelıkte ozellıkle tıroıd degerı kontrol altına alınmalı bebek beyın fonksıyonları vs ıcın yengemde kullanıyordu hamılelıkte yanı doktor sana dıyecek çök aşırı yukseklıgı yok ama 2.5 altı her zaman daha ıyı hayat kalıtende artar hormon degerlerın cok koru degıl zaten takvıyeler var ınosıtol ıcerıklı doktorun onerırı bırde fazla kılon varsa eger ver degerler duzelmeye baslıyor

Brn 3.5 yıllık evlıyım sana tabsıyem dokunsun bende 2 kez hamıle kaldım pcıs gebelıge engel degıl ama bıraz daha zor kalma durumu oluyor ama bunun en buyuk sebeplerınden bırı bızlerız yeterı kadar vıtamın depoların dolu mu onu ogrenıp kontrol altına almalısın sonra pcos varsa adet duzensızce yada böyle hormonlarda vs sorun olursa ek takvıye kullanmalısın kılo sorunu garsa cozmelısın ben mesela evlenıbce 20 kg aldım halıyle 2 sene olmadı adetım duzneızdı sonra ılk kez yumurta takıbı yaptırdım basıt ıslem bı hap kullanıyosun yumurtan buyuyunce tek ıgne olursa tabı sansın daha yuksek oluyor benım ılk denemede oldu ama kımyasal gebelık oldu sonra rahım fılmı cektırebılırısn sorun varsada yoksa cıkıyor ama dorun olmasa bıle 3 ay ıcınde hamıle kalma olasılıgın eskıye oranla çok artıyor ben fılm cekıldıkten 3 gun sonra degerlendırdım o ay hamıle kaldım ama malesef 6 gaftalık dusuk oldu bende kan pıhtılasma vs gıbı ğroblemler oldu yanı tup bebek ıcın erken dıger asamalrı denemek lazım belkı 1-2 kez yumurta takıbı famera ovıtrelle hamılede kalabılırısn 🌸

Merhaba hanımlar size dün sabah yaptırdığım tahlil sonuçlarımı göstermek istiyorum hepsi normal yazıyor e nabızda o yüzden içim rahatladı anlayanlar bir bakıp yorumlayabilir mi? Tabii ki doktora göstereceğim ama takibimi yapan doktor özelde ve şu an normal bir sonuç İçin muayene parasını vermek istemiyorum sıkıntı yok gibi algıladım. Devlette bir doktora göstereceğim en kısa zamanda. Ama tabii bu işlerin sürekli içinde olup değerleri değerlendirebilecek arkadaşların olduğunu da biliyorum anlayanlar yorum yazarsa çok sevinirim doktora gidene kadar da aklımda kalmamış olur çok heyecanlandım çünkü 🥰
Özelde 10 gün içerisinde ücretsiz kontrole gidebiliyorsunuz bilginiz olsun

Back
X