hormon tahlilime bir bakarmısınız ?menopozamı girdim ben şimdi :(

gulbebek

Annesinin prensesi geliyor ☺
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
3.477
157
163
Arkadaşlar tıp merkezini aradım laboratuardaki kız menopoz bazında gözüküyor tahlilin dedi.. Lütfen anlayanlar yorum yapsın.Çok kötü bir haldeyim.Doktora gidene kadar meraktan ölücem....Adetim 2 yada 3 ayda anca oluyor.Ama bu yaşta çok erkenn değil mi(

hormon tahlilim

fsh:6,67
lh:7,79

Allahım hepinize yardım etsin dilekleriniz gerçekleşsin inş....(((

Ih ne demek bilmiyorum da fsh yumurta rezervini gösteren hormon.5-9 arası çok iyi 10-15 arası hamile kalma iht düşük ,fsh yükseldikçe hamile kalma ihtimali zorlaşıyor.menopoza yaklaşıyorsun yani.ama sizin 6 .yani çok iyi niye öyle bişe sölemişlerki

Aman saçmalıyorlar sen bakma onlara
benim 11 çıkmıştı nasıl korkuttular beni sonra 6 9 gibi değerlr çıktı yani değişiyor

Kızlar çok teşekkür ederim ilk başta çok korktum laboratuardaki bayan doktora sormuş ve telimden bana ulaşamamış meğer beni yanlış bilgilendirmiş ben duyunca size yazıp koştur koştur doktora gittim sonuç iyiymiş laborant hatası oldu biraz ama inanın çok korktum.Şükürler olsun hiç birşey çıkmadı..Moralim çok yüksek aslında ama böyle şeyler olunca insan çok kötü oluyor...Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:)

merhabalar arkadaşlar benim de adetimin 3. günü yapılan hormon tahlili sonuçlarım şöyle
LH 3,89
FSH 6,32
E2 40,55
yorumlarmısınız ne durumdayım..

doktorunuz bu degerlere kötü dediyse benimkine ne demeli? fsh 51 LH 19 :-((
iki kere t¨üp bebek denememe ragmen basariz oldu. ilkinde döllenme olmadi ikincisinde de hic yumurta toplanamadi. üstelik henüz yasim 24 ve iki senedir bu sorunla ugrasiyorum
ümigdimi kaybetmek üzereyim. tedaviden sonra hormonlarim tavan yapti ve adetten tamamen kesildim. korunma hapi verdiler kadinlik hormonum de cok düsmüs diye. alti aydir o sekilde adet görüyorum. haplari birakmaya korkuyorum adet göremem diye. nolur akil versin biri. tedaviden sonra fsh 106 di simdi 51. LH 49 du simdiyse 19. nasil degerler kötü dimi??
varmi arkadaslar bu kadar yüksek fsh olmasina ragmen hamile kalan? tüp bebek tedavisinin benim durumumu daha da kötü yaptigni düsünüyorum. tedaviyey baslamadan önce fsh degerim 20 LH 11 di. ;-(( cok pismanim. cok acele ettirdiler. biraz daha dogal yollardan deneseydim bu durumda olmazdim beli ve belki de hamile kalmistim bile.
dönor ile hamile kalan varmi? bu konu hakkinda ne düsünüyorsunuz? ben ne dense bir türlü sicak bakamiyorum bu konuya. ömür boyu cocugun asil annesi kim diye düsünücegimden ona isinamayacagimdan korkuyorum. tek cagren bu diyorlar. gördügünüz gibi kafam cok karisik nolur yardimci olu

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla tahatuhana hangisine cvp vereceğimi şaşırdım öncelikle bu kadar yıpratma kendini herşey yoluna girecektir inşallah sanrım hormonlarında düzelme var yüksekmiş düşmeye başlamış korkma rAbbim ol derse olur hayırlısı olsun hakkında doner yöntemiyle hamile kalmak nasıl olur bilmiyorum zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum Benimde olmuyor olmuyorsada ilerde alırım çocuk esirgemeden bir tane bakarım gül gibi sıkma canınıııı herşey yoluna girecektir korkmaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…