• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Hormon tedavisi- Ovitrelle

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Zambak00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
12
6
36
İstanbul
Merhaba,
Eşi hormon tedavisi için Ovitrelle iğne kullanan var mı diye merak etmiştim.
Bize doktorumuz hormon düzenleyici olarak Ovitrelle kullanın dedi ama internette okuyunca faydasını tam olarak anlayamadık.
Hormon tedavisi görmüş birkaç tanıdığımız var ama onlara vermemişler böyle bir ilaç, başka kullanan var mı bu ilaci diye sormak istedim.

Merhaba,
Eşi hormon tedavisi için Ovitrelle iğne kullanan var mı diye merak etmiştim.
Bize doktorumuz hormon düzenleyici olarak Ovitrelle kullanın dedi ama internette okuyunca faydasını tam olarak anlayamadık.
Hormon tedavisi görmüş birkaç tanıdığımız var ama onlara vermemişler böyle bir ilaç, başka kullanan var mı bu ilaci diye sormak istedim.

ovitrelle çatlatma iğnesidir bende onunla hamile kaldım :26:

Yok yok.. Ovitrelle'i doktor eşime verdi bana değil.
Eşimin testosteron seviyesini yükseltmek için gerekli dedi.
Biraz garip değil mi.. Kadınlara verildiğini duymuştum ama erkeklere verildiğini hiç duymadık..
Hiç eşine Ovitrelle verilen var mı diye sordum onun için, acaba bir yanlışlık mı var diye

merhaba kardeşim allah sağlık sıhhat ve sabır verir inş.bizde 13 ay oldu tedaviye başlayalı son 7 ayını emre balırcıoğlunda geçiriyoruz.bzi tek taraflı inmemiş testisten dolayı azoospermliyiz.eşimin hormonları düzene girdi bir sııkıntımız yok ama hala canlı sperm yok.sonuçta hormonlar düzene girdikten sonra bu ha pernglyn olmuş ha ovitrelle ha da başkası yeter ki testesteron istenen aralığa girsin.emre bey eşime microtese önerdi.ekim kasım gibi ameliyat olacak eşim.sizin hastalık sebebi neydi acaba bir de doktorunuz kimdi ?

Yok yok.. Ovitrelle'i doktor eşime verdi bana değil.
Eşimin testosteron seviyesini yükseltmek için gerekli dedi.
Biraz garip değil mi.. Kadınlara verildiğini duymuştum ama erkeklere verildiğini hiç duymadık..
Hiç eşine Ovitrelle verilen var mı diye sordum onun için, acaba bir yanlışlık mı var diye

canım bu iğneler hem bayanda hem erkekte kullanılıyor
bazıları bayanda yumurta kalitesini artırmak için yada yumurta çatlatması için kullanılırken aynı miğneler erkeklerin tedavisindede hormonlarda kullanılıyor için rahat olsun
klomen mesela bayanlarda yumurta geliştirici olarak kullanılırken erkeklerde fsh hormonu için kullanılıyor
ben genelde prengly ve menegonu duymuştum bunu pek duymadım ama doktorun verdiyse mutlaka kullanın
iğneyle tedavi hem etkili oluyo hemde kısa sürüyor

merhaba kardeşim allah sağlık sıhhat ve sabır verir inş.bizde 13 ay oldu tedaviye başlayalı son 7 ayını emre balırcıoğlunda geçiriyoruz.bzi tek taraflı inmemiş testisten dolayı azoospermliyiz.eşimin hormonları düzene girdi bir sııkıntımız yok ama hala canlı sperm yok.sonuçta hormonlar düzene girdikten sonra bu ha pernglyn olmuş ha ovitrelle ha da başkası yeter ki testesteron istenen aralığa girsin.emre bey eşime microtese önerdi.ekim kasım gibi ameliyat olacak eşim.sizin hastalık sebebi neydi acaba bir de doktorunuz kimdi ?
Sağol canım, eşimde hareketli sperm çok çok az yüzde 3 civarinda o da ileri veya düz gitmiyormuş, spermlerin normal morfolojilisi yokmuş yüzde sıfır, testosteron da çok düşük bulundu. Biz tüp bebek tedavisi yaptıralım o zaman dedik ama doktor önce sperm kalitesini düzeltsek daha iyi dedi.
Kabullenip elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bu iğneler de bizi biraz şaşırttı ama kullanıcaz galiba, yapacak başka birşey yok. Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah.

canım bu iğneler hem bayanda hem erkekte kullanılıyor
bazıları bayanda yumurta kalitesini artırmak için yada yumurta çatlatması için kullanılırken aynı miğneler erkeklerin tedavisindede hormonlarda kullanılıyor için rahat olsun
klomen mesela bayanlarda yumurta geliştirici olarak kullanılırken erkeklerde fsh hormonu için kullanılıyor
ben genelde prengly ve menegonu duymuştum bunu pek duymadım ama doktorun verdiyse mutlaka kullanın
iğneyle tedavi hem etkili oluyo hemde kısa sürüyor
Canım teşekkür ederim cevabın için. içimizi rahatlattı yazdıkların, biz acaba tamamen yanlış bir tedavi mi diye korktuk çok, kadınlar için verildiğini duyduğumuz bir ilacla.
Yine de kolay olmayacak galiba bu tedaviler falan ama bir ümit işe yarar belki.

Canım teşekkür ederim cevabın için. içimizi rahatlattı yazdıkların, biz acaba tamamen yanlış bir tedavi mi diye korktuk çok, kadınlar için verildiğini duyduğumuz bir ilacla.
Yine de kolay olmayacak galiba bu tedaviler falan ama bir ümit işe yarar belki.

için rahat olsun canım
inan iğne tedavisi çok daha etkili
değerleriniz nasıl

Back
X