Hormon test sonuçlarına bakar mısıniz ona göre klomen kullanmaz dedi doktor

Lh : 5.34
Fsh: 4.3
Estradiol: 48.00

Degerleriniz iyi gibi sanirim bu yuzden klomen vermedi klomeni genelde yumurtlamasi saglikli olmayan rezervi dusuk olanlara veriliyor diye biliyorum ovülasyon testi kullaniyormusunuz?

Degerleriniz iyi gibi sanirim bu yuzden klomen vermedi klomeni genelde yumurtlamasi saglikli olmayan rezervi dusuk olanlara veriliyor diye biliyorum ovülasyon testi kullaniyormusunuz?
Merhaba benimde değerlerim normaldi ancak yumurta geliştici başlayacak

Değerlerim iyi gelio ama yumurtam gelismiyirmus belkide geç oluyor gelişimi çünkü adet gevikmesi oluyoruk dokunmasam 6 ay adet olmam

Değerlerim iyi gelio ama yumurtam gelismiyirmus belkide geç oluyor gelişimi çünkü adet gevikmesi oluyoruk dokunmasam 6 ay adet olmam

Benim bugün klomenden sonra kontrolüm vardı bir yumurtam büyümüş 19 olmuş bir gün daha bekle dedi çatlatma iğnesi verdi insallh tutar sizinki ne durumda
İnşallah tutar bende hala adet olmadım ayın 27 sini bekliyorum adet tarihimi ona göre yine olmazsam doktora gideceğim

Benimki de Çarşamba insallh ikimizde hayirlı haberler alırız ama çok umutlanmiyorm taktir Allah'tan sende değişimler varmı bende iki gündür baya çok göğüs hassasiyeti var özellikle ucu

Back
X