Hormon testi LH 8.22

mmhtppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
220
64
98
31
Kizlar bugun hormon testi yaptim doktor adetin 4.gunu gel dedi
TSH 2.11
FSH 7.52
LH 8.22
Cikti TSH ve LSH normal degerde cikti ama LH sanki dusuk cikti bilgisi olan yorum yapabilir mi LH dusuklugu ne anlama geliyor ?

TSH 2.11
FSH 7.52
LH 8.22
Cikti TSH ve LSH normal degerde cikti ama LH sanki dusuk cikti bilgisi olan yorum yapabilir mi LH dusuklugu ne anlama geliyor ?
Düşük mü. Sonuçta aralığı kaç yazıyo

TSH 2.11
FSH 7.52
LH 8.22
lh yumurtlama oluyo sanrim canim cunku ovu testleri lh hormonuna göre calisiyo yinede bilen daha iyi bilro nettem de bak

TSH 2.11
FSH 7.52
LH 8.22
Hayır canım değerin normal 1-18 foliküler faz da yani adetin 3-4. Günü bende cumartesi yaptırdım 7.98 lh ama fsh ne ne dedi bide yaş kaç

Fsh kadinlarda saglikli adet dongusu ve yumurta uretimi saglayan hormonmus canim o normal cikti yasim 23 bir bucuk yillik evliyim senin yasin kac canim

Hayır canım değerin normal 1-18 foliküler faz da yani adetin 3-4. Günü bende cumartesi yaptırdım 7.98 lh ama fsh ne ne dedi bide yaş kaç
Fsh kadinlarda saglikli adet dongusu ve yumurta uretimi saglayan hormonmus canim o normal cikti yasim 23 bir bucuk yillik evliyim senin yasin kac canim

Normalde hep düzenli midir

Aslinda duzenli sayilirdi 40 gunde olurdum hep yani 41 olmazdi ben agustos ayinda kurtaj oldum bebegim gelisemedigi icin. Sonra uzun sure olamadim doktor ilac verdi hastalandim sonraki ayda ilacsiz adet oldum hemde 40.gunde ama bu ay 60 gun oldu yok gelmiyo tarlusal verdi baska doktor 10 gun gecti yine yok en son baska doktora gittimo da igne verdi 3 lu 10 gun icinde olmazsan gel dedi Allahtan o zaman oldum neden boyle oldu cok sasirdim

Back
X