Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük mü. Sonuçta aralığı kaç yazıyoKizlar bugun hormon testi yaptim doktor adetin 4.gunu gel dedi
TSH 2.11
FSH 7.52
LH 8.22
Cikti TSH ve LSH normal degerde cikti ama LH sanki dusuk cikti bilgisi olan yorum yapabilir mi LH dusuklugu ne anlama geliyor ?
lh yumurtlama oluyo sanrim canim cunku ovu testleri lh hormonuna göre calisiyo yinede bilen daha iyi bilro nettem de bakKizlar bugun hormon testi yaptim doktor adetin 4.gunu gel dedi
TSH 2.11
FSH 7.52
LH 8.22
Cikti TSH ve LSH normal degerde cikti ama LH sanki dusuk cikti bilgisi olan yorum yapabilir mi LH dusuklugu ne anlama geliyor ?
Yok hayir sadece uc tane sonuc var o ne oluyoe2 değerinize de bakıldı mı?
Evet canim dogru diyosun lh ovulasyon testlerindede var referans araligi 14 ve 96 arasi bende dusuk cikmis sanirimlh yumurtlama oluyo sanrim canim cunku ovu testleri lh hormonuna göre calisiyo yinede bilen daha iyi bilro nettem de bak
evet galiba dusuk cikmis referansta 14 96 arasi olmaliDüşük mü. Sonuçta aralığı kaç yazıyo
Hayır canım değerin normal 1-18 foliküler faz da yani adetin 3-4. Günü bende cumartesi yaptırdım 7.98 lh ama fsh ne ne dedi bide yaş kaçKizlar bugun hormon testi yaptim doktor adetin 4.gunu gel dedi
TSH 2.11
FSH 7.52
LH 8.22
Benim bildiğim hamilelik için 4 lerde falan olması lazımevet galiba dusuk cikmis referansta 14 96 arasi olmali
dusuk mu degil mi pek anlamiyorm ama muakkak tedavisi vardr sikma canini erken tani iyidr onlem alirsnEvet canim dogru diyosun lh ovulasyon testlerindede var referans araligi 14 ve 96 arasi bende dusuk cikmis sanirim
Fsh kadinlarda saglikli adet dongusu ve yumurta uretimi saglayan hormonmus canim o normal cikti yasim 23 bir bucuk yillik evliyim senin yasin kac canimHayır canım değerin normal 1-18 foliküler faz da yani adetin 3-4. Günü bende cumartesi yaptırdım 7.98 lh ama fsh ne ne dedi bide yaş kaç
dusuk mu degil mi pek anlamiyorm ama muakkak tedavisi vardr sikma canini erken tani iyidr onlem alirsn
26canım lh değerin normal bence kafaya takmaFsh kadinlarda saglikli adet dongusu ve yumurta uretimi saglayan hormonmus canim o normal cikti yasim 23 bir bucuk yillik evliyim senin yasin kac canim
Östrojen hormonu.Yumurta oluşumunu sağlıyrmuş canım.Yok hayir sadece uc tane sonuc var o ne oluyo
Sagol canim yakin zamanda hamilekalirim insallah26canım lh değerin normal bence kafaya takma
Hıı anladim canim bilemiyorum ki uc tane test yapti sonuclar iyi gibi duruyo ama ben 60 gundeadet oldum bu ay ve ilacsiz olamadim nedenini arastiriyo doktordaÖstrojen hormonu.Yumurta oluşumunu sağlıyrmuş canım.
İnşallah canım hepimiz inşSagol canim yakin zamanda hamilekalirim insallah
Normalde hep düzenli midirHıı anladim canim bilemiyorum ki uc tane test yapti sonuclar iyi gibi duruyo ama ben 60 gundeadet oldum bu ay ve ilacsiz olamadim nedenini arastiriyo doktorda
Normalde hep düzenli midir