• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testi ne zaman gitmeliyim bilenler yazabilir mi

anonimbuk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
100
16
13
23
Kızlar doktor adetin 21.günü yani adetten bir hafta önceki dönem gel diyor ama benim döngüm uzun 31-32 günde bir adet oluyorum. Şimdi ben adetimin 21.günü mü gideyim yoksa beklenen adetten bir hafta önce mi ?

Kızlar doktor adetin 21.günü yani adetten bir hafta önceki dönem gel diyor ama benim döngüm uzun 31-32 günde bir adet oluyorum. Şimdi ben adetimin 21.günü mü gideyim yoksa beklenen adetten bir hafta önce mi ?
O ay adetin ne zaman oluyorsa onun 21. Günü gideceksin canım

Adetin 21. Günü cagirdiysa git. Muhtemelen progesteronuna bakcaktir

O ay adetin ne zaman oluyorsa onun 21. Günü gideceksin canım
2 Mayıs adetimin 21. Günü oluyor. (Kâğıtta şöyle yazıyordu “adetin 21. Günü yani farklı bir deyişle diğer ay beklediğiniz adetten bir hafta önce gelin” yazdığı için sordum. Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu sanki

2 Mayıs adetimin 21. Günü oluyor. (Kâğıtta şöyle yazıyordu “adetin 21. Günü yani farklı bir deyişle diğer ay beklediğiniz adetten bir hafta önce gelin” yazdığı için sordum. Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu sanki
Biliyorum canım o kağıttan ben de sayısızca aldım 😂 2 mayısa denk geliyorsa o gün gideceksin progesteron bakacak

Evet canım önemli yumurta çatlıyor mu çatlamıyor mu işler sağlıklı mı ilerliyor diye bakıyorlar bi sorun varsa ona göre bi tedavi planı yapılır zaten ilaçlar falan
Ya benim döngüm 31 gün ya ben o gün gittiğimde yüksek ihtimalle değer düşük çıkacak ona göre ilerler di mi doktor

Çatlamamışsa ona göre ilaç mı veriyorlar peki nasıl ilerliyor süreç yüksek ihtimalle benim çatlamaz o dönem hep geciktiği için normalde de
Gebelik mi düşünüyorsun . Doktorun seni yönlendirir. Tedavi olabilir. Olmayabilir de. sonucuna göre değişir.

Ya benim döngüm 31 gün ya ben o gün gittiğimde yüksek ihtimalle değer düşük çıkacak ona göre ilerler di mi doktor
Zaten senin döngüne göre 21. Gün olmuş oluyor sen niye 31 güne taktın kafanı canım herkesin döngüsü farklı ama herkesten 21. Gün isterler bu testi çünkü döngün ne olursa olsun 21. Gün senin O ay ki 21. Günün olmuş oluyor

Back
X