Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ay adetin ne zaman oluyorsa onun 21. Günü gideceksin canımKızlar doktor adetin 21.günü yani adetten bir hafta önceki dönem gel diyor ama benim döngüm uzun 31-32 günde bir adet oluyorum. Şimdi ben adetimin 21.günü mü gideyim yoksa beklenen adetten bir hafta önce mi ?
Adetin 21. Günü cagirdiysa git. Muhtemelen progesteronuna bakcaktirKızlar doktor adetin 21.günü yani adetten bir hafta önceki dönem gel diyor ama benim döngüm uzun 31-32 günde bir adet oluyorum. Şimdi ben adetimin 21.günü mü gideyim yoksa beklenen adetten bir hafta önce mi ?
2 Mayıs adetimin 21. Günü oluyor. (Kâğıtta şöyle yazıyordu “adetin 21. Günü yani farklı bir deyişle diğer ay beklediğiniz adetten bir hafta önce gelin” yazdığı için sordum. Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu sankiO ay adetin ne zaman oluyorsa onun 21. Günü gideceksin canım
Evet evet progesteron içinAdetin 21. Günü cagirdiysa git. Muhtemelen progesteronuna bakcaktir
Bni de 21. Günü çağırmıştı. Düzensiz adet görmeme ragmen git ihmal et.Evet evet progesteron için
Biliyorum canım o kağıttan ben de sayısızca aldım2 Mayıs adetimin 21. Günü oluyor. (Kâğıtta şöyle yazıyordu “adetin 21. Günü yani farklı bir deyişle diğer ay beklediğiniz adetten bir hafta önce gelin” yazdığı için sordum. Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu sanki
Yumurtan çatlamış mi diye bakiyorlarEvet evet progesteron için
tamam çok teşekkür ederim:) peki bu değer çok önemli miBiliyorum canım o kağıttan ben de sayısızca aldım2 mayısa denk geliyorsa o gün gideceksin progesteron bakacak
Çatlamamışsa ona göre ilaç mı veriyorlar peki nasıl ilerliyor süreç yüksek ihtimalle benim çatlamaz o dönem hep geciktiği için normalde deYumurtan çatlamış mi diye bakiyorlar
Evet canım önemli yumurta çatlıyor mu çatlamıyor mu işler sağlıklı mı ilerliyor diye bakıyorlar bi sorun varsa ona göre bi tedavi planı yapılır zaten ilaçlar falantamam çok teşekkür ederim:) peki bu değer çok önemli mi
Ya benim döngüm 31 gün ya ben o gün gittiğimde yüksek ihtimalle değer düşük çıkacak ona göre ilerler di mi doktorEvet canım önemli yumurta çatlıyor mu çatlamıyor mu işler sağlıklı mı ilerliyor diye bakıyorlar bi sorun varsa ona göre bi tedavi planı yapılır zaten ilaçlar falan
Ya da ben direkt 24. Gün mü gitsemEvet canım önemli yumurta çatlıyor mu çatlamıyor mu işler sağlıklı mı ilerliyor diye bakıyorlar bi sorun varsa ona göre bi tedavi planı yapılır zaten ilaçlar falan
Gebelik mi düşünüyorsun . Doktorun seni yönlendirir. Tedavi olabilir. Olmayabilir de. sonucuna göre değişir.Çatlamamışsa ona göre ilaç mı veriyorlar peki nasıl ilerliyor süreç yüksek ihtimalle benim çatlamaz o dönem hep geciktiği için normalde de
Zaten senin döngüne göre 21. Gün olmuş oluyor sen niye 31 güne taktın kafanı canım herkesin döngüsü farklı ama herkesten 21. Gün isterler bu testi çünkü döngün ne olursa olsun 21. Gün senin O ay ki 21. Günün olmuş oluyorYa benim döngüm 31 gün ya ben o gün gittiğimde yüksek ihtimalle değer düşük çıkacak ona göre ilerler di mi doktor