Hormon testi sonuçları

naneelimonn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
29
9
1
34
Merhaba kızlar ilk defa bir konu açtım lütfen yardımcı olurmusun
31 yaşındayım 2 yillik evliyim geçen sene nisan da boş gebelikten dolayı kürtaj oldum o tariden beri korunmuyoruz ama gebelik olusmadi pazartesi doktora gittim hormon testi yaptilar sali günü hsg randevusu verdiler sonuclara o zaman bakalim dediler ama ben internetten baktim sanki degerlerim kötü gibi geldi bu degerlerden anlayan varsa bakar mi lütfen cok kötü hissediyorum kendimi

Eklentiler

• Screenshot_20221005-122054_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20221005-122054_Samsung Internet.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 94
31 yaşındayım 2 yillik evliyim geçen sene nisan da boş gebelikten dolayı kürtaj oldum o tariden beri korunmuyoruz ama gebelik olusmadi pazartesi doktora gittim hormon testi yaptilar sali günü hsg randevusu verdiler sonuclara o zaman bakalim dediler ama ben internetten baktim sanki degerlerim kötü gibi geldi bu degerlerden anlayan varsa bakar mi lütfen cok kötü hissediyorum kendimi
Doktor ne söyledi sonuçlar için peki

Amh değeriniz biraz düşük diğerlerini pek bilmiyorum

Doktor ne söyledi sonuçlar için peki
Hsg çekildi rahimde perde varmış 8 kasimda histereskobi oldum 2 ay estrofem ve duphaston kullanmami söyledi suan kullaniyorum sonra tekrar inferlite bölümüyle görüşmem gerektigi soyledi ameliyati yapan doktor onlarda tüp bebek diyecekler büyük ihtimalle amh degerim düşük diye.ama bilemiyorum 1-2ay denesem mi bu islemlerden sonra kendilignde hamile kalanda oluyormuş

Back
X