hormon testi sonuçları

• Konu Sahibi Konu Sahibi SMiso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet yumurta folikülleri oluyor ya ultrasonda gözüküyor. Normal sayıdaysa sıkıntı yok azalma varsa öyle amh değeri istiyorlar
Pkosta ultrasonda yumurta fazla görünür Amh değeride 4 ün üstünde çıkar

ay çok sağolun siz yorum yazdıkça rahatlıyorum Allah sizden razı olsun salı günü gideceğim doktora herşeyi öğrenecez zaten de insan duramıyor sürekli araştırıyor birşeyleri

ay çok sağolun siz yorum yazdıkça rahatlıyorum Allah sizden razı olsun salı günü gideceğim doktora herşeyi öğrenecez zaten de insan duramıyor sürekli araştırıyor birşeyleri
Amin cümlemizden inşallah Rabbim hayırlı zamanda bizede evlat nasip etsin. İnşallah muayeneniz güzel geçer güzel şeyler duyarsınız

Sonuçların çok iyi çıkmış. Fakat amh a mutlaka baktırın. Önemli olan amh hormonu

Hiçbirini hatta direk tüp bebek dediler ben kendim yumurta kaliestini artırmak istiyorum diye vitamin Yazin dedim çok ilgisizler hem özel hem devlet

Hiçbirini hatta direk tüp bebek dediler ben kendim yumurta kaliestini artırmak istiyorum diye vitamin Yazin dedim çok ilgisizler hem özel hem devlet
Değerleriniz şuan gayet iyi yumurta rezervi sadece az. Ama Estradiol iyi durumda üreme var.
Ovulasyon testi denediniz mi hiç. Yumurta çatlamanız hakkında bilgi sahibi misiniz ?
İncir havuç kürü yumurta gelişimi ve çatlaması için on numara bir kür. Burdan bir arkadaştan gördüm bende. Benimkiler geç büyüyor biraz. Kürle beraber 6 günde büyüyüp çatladı.
Sağlam bir doktor bulup yumurta takibide yaptırabilirsiniz. Sakın stres yapmayın. Olucak inşallah. Millet nasıl yumurta rezervleriyle doğal yoldan hamile kalıyor. Yeterki Rabbim nasip etsin

Aynen öyle canım insanlarin baskısı daha çok stres oluyor insan

Evet bu sonuçlar çok iyi… ama amh hormonunada mutlaka baktırın

Benimde LH hormonum 3,9 FSH 11,3 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…