- 5 Mayıs 2014
- 62
- 3
- Konu Sahibi Bebegim676
Merhaba arkadaslar bugun test sonuclarimi aldin anlayan varsa bilgi verebilirmi acaba degerlerim normalmi?
Tsh : 1.90
fsh: 4.5
lh: 6.8
PRL: 17.5
Tsh : 1.90
fsh: 4.5
lh: 6.8
PRL: 17.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetimin 3.gunu yaptirdimadetinizin kaçıncı günündesiniz artık adetin günlerine göre değerleri tahlil sonuç kağıdında yazıyor.
Hamileydim dusukle sonuclandi ilk hamileligimde ilk denemede hamile kalmisttm dusukten sonra 6.ayimdayim hala hamile olamayinca doktora gittim hormontesti yapalim dedi sonuc busizin şikayetiniz neydi tam olarak?internette bulabileceğiniz adetin 3. günü olan hormon değerleri ile karşılaştırdınız mı?
Reglim duzenli cok sukur her ay ayni gunu adet olurum...Lhonız fshdan yüksek öıkmış polikistikoveriniz var büyük ihtimalle regly düzeniniz nasıl ?
Normal gözüküyorKizim 11 aylik vajinal bolgesinde tuylenme basladi hormon testi istediler sonuclardan bisey anlamadim bana yardimci olurmusunuz lutfen
Total testesteron sonuc <0.13 birim ng/ml referans deger 0.11-0.57
Dehidroepiandrosteron sulfat sonuc ↓ 19.8 birim ug/dl referans deger 31.6-214.1
Hidroksiprogesteron sonuc 0.41 birim ng/ml referans deger 0-3 (N)
Tesekkur ederim ama bi tanesi cok dusuk gibi gozukuyor benim anladigim kadariyla tabiNormal gözüküyor
Onun düşük olması çok önemli drğil die biliorum yüksek olsaydı eğer sıkıntı olurduTesekkur ederim ama bi tanesi cok dusuk gibi gozukuyor benim anladigim kadariyla tabi
değerlerin çook güzel hiç dert etmeKizlarrrr baska fikri olan yokmu doktorda randevuma kadar bekliyemiyorummm
Tskle. Evet cOk sukur iyi doktorada gostermstimdeğerlerin çook güzel hiç dert etme