hormon testi sonuclari

• Konu Sahibi Konu Sahibi sub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sub

deniz gözlüm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
778
231
323
İstanbul
Lutfen bilen arkadaslar yorumlarmi acil benim degil arkadasimin merak icinde yarin gitcek doktora tsh/0,6365 fsh 4,89 lh 3.89 e2 64 prolaktin 18.69

Kimse cevap vermeyecekmi lutfen bilen arkadaslar cevaplayin

Lutfen bilen arkadaslar yorumlarmi acil benim degil arkadasimin merak icinde yarin gitcek doktora tsh/0,6365 fsh 4,89 lh 3.89 e2 64 prolaktin 18.69
Fooliküler faza göre tüm Değerler normal gözüküyor cnm

Ben adetim bittikten sonra gittim o zaman nasil degerler cookk tesekkur ederim canim ilgilendigin icin
Cnm yumurta çatlayana kadar foliküler fazdır.yumurta çatladığı gün ovulasyon dönemidir.yumurta çatladıktan sonra ise lüteal fazdır.kontrole gittiğinde Yum çatlamışmıydı? Dr birşey dedi mi?

Cnm yumurta çatlayana kadar foliküler fazdır.yumurta çatladığı gün ovulasyon dönemidir.yumurta çatladıktan sonra ise lüteal fazdır.kontrole gittiğinde Yum çatlamışmıydı? Dr birşey dedi mi?
Canim 3 cm miyomum varmis baska bisey soylemedi tahlili yaptir oyle konusalim dedi yarin gidicem artik insallah iyi seyler soyler canim cook sagol allah razi olsun sizde dualarimdasiniz

Canim 3 cm miyomum varmis baska bisey soylemedi tahlili yaptir oyle konusalim dedi yarin gidicem artik insallah iyi seyler soyler canim cook sagol allah razi olsun sizde dualarimdasiniz
Hımm anladım çok geçmiş olsun Dr daha iyi aydınlatacaktır muhakkak.herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…