oy kuzum at bakalim bu,ilaci da yeni aldim. kan tahlili yaptirdiktan sonra aldmArkadaşım bunun içinde de d vitamini var ama demek ki sana yetmiyor. Oranı az . Ayrıca tek geçerli olan balık yağı soğuk press balık yağı. Ya da gerçek Krill yağı. Demek istediğim her balık yağı da işe yaramıyor Ben sana gerçek balık yağı da atayım ama çok pahalı bende istiyorum ama pahalı yani
Evetege unv mi gidiosn cnm
evet cnm pahali ge3cekten. ama alirim bunuda yilbssinda yeterki iyi olsn napalimÇok pahalı yahu.
bende gitmistim vazgectim sonradan tedaviyi devam ettirmedim
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/osman-muftuoglu/hangi-omega-29440535 Oku canım mutlakaevet cnm pahali ge3cekten. ama alirim bunuda yilbssinda yeterki iyi olsn napalim
harika bilgiler cnm eger senin icinde uyarsa watsaptn yszismak isterim.
Neden?bende gitmistim vazgectim sonradan tedaviyi devam ettirmedim
beni tatmin etmediNeden?
Çok tatmin etmiyor zaten de, işte devlet desteği alabilmek için gidiyoruz.beni tatmin etmedi
Devlet hastaneleri resmen işkenceÇok tatmin etmiyor zaten de, işte devlet desteği alabilmek için gidiyoruz.
ozel muayenesine gitmistim cnm. ben bekliorm mi isler hemen bitck. sabahtan 3 e kadar orda bekledim. bende calisiorm. izin almam cok,zor. bi saat verse o saatte bitse bitmioda cok zorlandim ordaÇok tatmin etmiyor zaten de, işte devlet desteği alabilmek için gidiyoruz.
Çalışırken asla olmuyor Ege Üniversitesi. O konuda haklısın. Ben de her defasında 9 dan 3 e kadar bekliyorumozel muayenesine gitmistim cnm. ben bekliorm mi isler hemen bitck. sabahtan 3 e kadar orda bekledim. bende calisiorm. izin almam cok,zor. bi saat verse o saatte bitse bitmioda cok zorlandim orda
evet. ben istiyorum ki. 10 darandevun desin en azindan ise yetiseyim. amirlerden izin almak olumÇalışırken asla olmuyor Ege Üniversitesi. O konuda haklısın. Ben de her defasında 9 dan 3 e kadar bekliyorum
Malesef özele gitmek gerekiyor bunun içinevet. ben istiyorum ki. 10 darandevun desin en azindan ise yetiseyim. amirlerden izin almak olum
aynen cnm. aynenMalesef özele gitmek gerekiyor bunun için
Ne zamandır çocuk istiyorsun canım? Birde tedaviye başladım demişsin ne tedavisi aşılama mı yapılacak? Eşinde test yaptırmalı belki sende hiçbir problem yoktur eşinin bazı sorunları vardır.Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim tedaviye başladım geçen ay bulunduğum ilçeye 2 saat uzaklıkta özel hastanede.hormon testi istedi pahalı olduğu için devlette adetimin 2.günü hormon testi yaptırdım herşey normal çıktı dr uzak bi ilde ve ben çalışıyorum hemen götürüp gösterme şansım yok ne yapmalıyım sizce bundan sonraki aşama ne olur
Gittim doktora levotiron 25 mcg verdi doktor. Troid var dedi.Amh 2.60 iyi bir değer. Arkadaşım acil endokrinoloji uzmanı bul. Anti tpo seni alt üst etmiş gibi duruyor. İlaç başlaman lazım. Hemen bir endokrinoloji profundan randevu almalısın
Merhaba siz ne yaptınız acaba? Son durum nedir?Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim tedaviye başladım geçen ay bulunduğum ilçeye 2 saat uzaklıkta özel hastanede.hormon testi istedi pahalı olduğu için devlette adetimin 2.günü hormon testi yaptırdım herşey normal çıktı dr uzak bi ilde ve ben çalışıyorum hemen götürüp gösterme şansım yok ne yapmalıyım sizce bundan sonraki aşama ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?