Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HORMON DEĞERLERİM NORMAL MI? 26 YASINDAYIM BEKARIM ERKEK TIPI KELLENME TUYLENME VE ASIRI KANAMAM VAR 1 YILDIR DIANE 35 KULLANIYORDUM AMA BIRAKTIM KULLANMALIMIYIM?
TSH:1.44 FSH:7.98 DHEA-S:485.500 PROLAKTİN:8.33 LH:9.04 ESTRADİOL:73 TOTAL TESTESTERON:0.57
Merhabalar : fsh /lh oranı lh yonde degıstıgı ıcın polıkıstık over durumu olabılır . Yumurtalık durumunuz usg ıle kontrol edılerek adet duzenleyıcı verillmelı. Kilo artısı mevcut ıse diet ve egzersız yapılmalı. Gecmıs olsun dıleklerımle .
HORMON DEĞERLERİM NORMAL MI? 26 YASINDAYIM BEKARIM ERKEK TIPI KELLENME TUYLENME VE ASIRI KANAMAM VAR 1 YILDIR DIANE 35 KULLANIYORDUM AMA BIRAKTIM KULLANMALIMIYIM?
TSH:1.44 FSH:7.98 DHEA-S:485.500 PROLAKTİN:8.33 LH:9.04 ESTRADİOL:73 TOTAL TESTESTERON:0.57
Merhabalar : aşırı kanama yapılacak usg ıle degerlendırılmeli. Bu sonuca gore( rahım içinde yer kaplayan olusum veya kalınlık problemı yok ıse )tedavıye devam ? karar verılmelı . Gecmıs olsun dıleklerımle.