Bilgim olduğu kısmına yorum yazıyorum. Reglin 3.gün yapılan tahliller önemli bazen hormon dengesizliği olabiliyor önce onlar dengeleniyor. Bir problem görmezse muhremelen yumurta geliştirici klomen ya da femera verecek ve yumurta takibi yapılacak sonra da ovitrelle catlatma iğnesi olacaksin. Bilmedigini dusundugumden yaziyorum. Ben 3 ay bu tedaviyi oldum öncesinde hic bilgim yoktu. Maalesef ben sonuc alamadim ama bu ilaclarla gebe kalan arkadaslarimiz var. Allah tez zamanda gönlüne gore versin.
Amin canım hepimizin.Çok teşekkür ederim yorumunuz için. İnsallah Allah size de emeklerinizin karşılığını en yakın zamanda almayı nasip ederBurada okuyorum ama işin içine girince daha farklı oluyor tabiki. Bu hormon testinden sonrasında hemen ilaçlara mı başlatıyor sıkıntı yoksa? Bir de yumurtalık rezervine falan bakılacak dedi
anormal bi değer göremedim ben bildiğim kadarıyla triodiniz bile düşük prolaktin iyi lh fsh gayet normal gibi regl döneminde yaptırılmıs bir testtse iyi benceEki Görüntüle 2593044
Hormon testimin sonucu yorumlayabilirmisiniz meraktan catlayacagim
Troidimin dusuk olursa problem olur mu pekianormal bi değer göremedim ben bildiğim kadarıyla triodiniz bile düşük prolaktin iyi lh fsh gayet normal gibi regl döneminde yaptırılmıs bir testtse iyi bence
Adetin 2. Gunu yaptırdım bugun taze test sonuclarıanormal bi değer göremedim ben bildiğim kadarıyla triodiniz bile düşük prolaktin iyi lh fsh gayet normal gibi regl döneminde yaptırılmıs bir testtse iyi bence
bnde öle yaptırmıstım buna yakın cıktı üstelik bende pko var :)Adetin 2. Gunu yaptırdım bugun taze test sonucları ☺☺
düşük dediğim genellemeye göre düşük yoksa değer aralıgında görünüyor yuksek olması gebeliğe engel en yüksek 2,5 olması beklenir..Troidimin dusuk olursa problem olur mu peki
Pko adet düzensizliğii oluyordu demi canimbnde öle yaptırmıstım buna yakın cıktı üstelik bende pko var :)
polikistik over sendromu en büyük belirtisi adet düzensizliği oluyor aynen :) ama kimisinde olmayadabiliyor genel olarak düzensizlik yaratır:)Pko adet düzensizliğii oluyordu demi canim
yani normalde testte lh hormonunun tavan yapması gerekirken gayet normal cıkmıstı 4 lerde filandı benmde testte algılanmıyordu ama ultrasyonda görünütordu tıpın buna bi cvbını bulamadım henüz :)polikistik over sendromu en büyük belirtisi adet düzensizliği oluyor aynen :) ama kimisinde olmayadabiliyor genel olarak düzensizlik yaratır:)
bende hamile kaldım hemde ilk denemedePko olup hamile kalan cok kisi var burda bebek düşünüyorsanız sıkıntı yapmayın , benim adetlerin düzenli 26-27 gunde bir oluyorum genelde ama ultrason da belli olur birşey olursa dediginiz gibi alt an muayne oldum daha önce cok kez yumurtlama takibinde ama ultrasonla bakılmadı hic
bende hamile kaldım hemde ilk denemedepeki siz neden attınız sonucları şüphelendiğiniz bsy oldugu içinmi yoksa meraktan mı :)
Pko olup hamile kalan cok kisi var burda bebek düşünüyorsanız sıkıntı yapmayın , benim adetlerin düzenli 26-27 gunde bir oluyorum genelde ama ultrason da belli olur birşey olursa dediginiz gibi alt an muayne oldum daha önce cok kez yumurtlama takibinde ama ultrasonla bakılmadı hic
Yaa cok guzelbende hamile kaldım hemde ilk denemedepeki siz neden attınız sonucları şüphelendiğiniz bsy oldugu içinmi yoksa meraktan mı :)
Ovulasyon testi ile rahatca takip yapabilirsin canim istersen bana mesaj olarak gun gun test resimleri at ben takibinde yaparim 1 senedir kendim kini takip yaptigimdan prof. Oldum resmenBenim düzensiz oldu yeniden ne yazık ki.. bekarkende ultrasonda gözüküyordu şimdi alttan muayenede olan ultrasonda da gözüküyor. Suanda 24 yaşındayım 2.5 senedir evliyim. Yumurtlama takibi nasıl oluyor Bilgi verebilir misiniz rica etsem
walla bnm eşimde bide varikosel başlangıcı vardı sperm sayısına gecen senelerde baktırmıs doktor biraz düşük ama normal demiş bende nasıl oldu bilmiyorum allah sizede en kısa zamanda nasip eder inşYaa cok guzelbiz 1 senedir deniyoruz ancak olmayinca 9 ayımızda doktora gittik bende eşinde tüm testleri yaptırmak istedik eşimde sperm sayısı az cikti olur ama zorlar dedi ona vitaminler verdi bende sadece hormon testini yatırmamıştım yaptırıp görmek istedim birşey car mı yok mu diye ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?