İyi akşamlar kızlar ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm pco hastasıyım.hamile kalamadım 2 yıldır.
yaşım 23 şimdi aşılama yaptırmak istiyoruz doktorda adetin 3. günü gel hormon testi yapıp öyle karar veririz dedi.
sizce yaptırayımmı çoğu kişi yaptırma diyor yüksek ihtimali yokmuş ne yapim ben şimdi
İyi akşamlar kızlar ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm pco hastasıyım.hamile kalamadım 2 yıldır.
yaşım 23 şimdi aşılama yaptırmak istiyoruz doktorda adetin 3. günü gel hormon testi yapıp öyle karar veririz dedi.
sizce yaptırayımmı çoğu kişi yaptırma diyor yüksek ihtimali yokmuş ne yapim ben şimdi
sen başkalarının dediğini boşver kendin karar ver canım.
sonuçta en garanti e kesin en yüksek ihtimalli dediğimiz tüp bebek bile nasip olmadıktan sonra tutmuyor.
pkoluysan ve eşinin değerleri iyiyse aşılamada şansın yüksek.
sana yumurtlama tedavisi uygulanır başarılı olunur eşininde sperm yıkaması yapılıp en sağlıklı hareketli ve sadece canlı olanlar yumurtaya yakın bi yere bırakılır.
bu sayede gebe kalma ihtimalin daha çok artar.sonuçta beklemekte zaman kaybı.eğer tüp bebek düşünüyorsanda zaten öncesinde aşılama yaptırman lazım.
ben daha önce yaptırmadım ama mayıs gibi düşünüyorum o yüzden baya araştırdım.bence yaptır.
nsbhr çok tşk ederim cvbın için eşimin testi çok çok iyi çıktı.ancak hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum aşılama olmadan tüp bebeğe geçemiyormuyuz? şimdiden teşekkürler.
nsbhr çok tşk ederim cvbın için eşimin testi çok çok iyi çıktı.ancak hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum aşılama olmadan tüp bebeğe geçemiyormuyuz? şimdiden teşekkürler.
canım çok emin olmamakla birlikte etraftan duyduğum kadarıyla
devlet öncesinde aşılama yapılırsa bi kaç kez
bi takım ilaçlar için rapor veriyormuş.ve daha uygun oluyor.
aşılamada hayal kırıklığı da yaşayabilirsin ama mutluda olabilirsin
zaten her ay adet olunca hüsran yaşıyoruz.bence denemeye değer.
bende pkoluyum geçen ay aşılama yapıldı tutmadı. eğer yumurta çatlamada sorunun yoksa dene aşılamayı. benim yumurtalarım çatlamıyo o yüzden tüp bebek tedavisine başlıcaz bu ayki adetimde.
Allahım inşallah tez vakitte aratmadan bir melek verip sevindirir sizi, öncelikle yolu yoluyla gitmek lazım , devlet destekli tüp bebek tedavisi için 3 kez aşılama yapılması lazım, bunun dışında hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diye yazmışsın ama tüp bebeğinde hiçbir garantisi yok, elde ki veriler yine senin yumurtan yine eşinin spermi, aşılamada başarıyı yakalayan bir çok arkadaşımız var, dışarıdan söylenen sözlere çok kulak asmayın. Ayrıca doğrudan tüp bebek aşamasını tercih ettiğinizde çekeceğiniz zahmet daha fazla ve Allah esirgesin sonuç olumsuz olursa yıkım daha fazla oluyor, bunları yaşamış birisi olarak anlatıyorum. Bence yolu yoluyla gidin verecek olan Allahım sizin çabalarınızı görüp sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bir evlat nasip edecektir inşallah.
pamuk şekeri haklısın inş.hamile kalırız.of ne zorlu bir süreçmiş.
evet yumurta çatlamasında sorun var yani adet günüm o kadar düznsizki ymurtlama günüm hiçbir şekilde heaplanmıyor adet olmak için illaki hap kullanıyorum.