- 16 Eylül 2020
- 96
- 41
- 3
- 33
- Konu Sahibi Velhasil kelam
-
Selam arkadaşlar yarın sabah doktora gidicem ilk kez hormon testi yaptırıcam insaAllah kötü birşey çıkmaz
İnşallah tüm değerlerin olması gerektiği gibi güzel çıkarSelam arkadaşlar yarın sabah doktora gidicem ilk kez hormon testi yaptırıcam insaAllah kötü birşey çıkmaz
İnsaAllalh Allah razı olsun heycanli ve korkuyorum.4 aydır bebek düşünüyoruz yumurtlama günlerimizde birlikte oluyoruz ama hep negatif sonuç alıyoruzİnşallah tüm değerlerin olması gerektiği gibi güzel çıkarfsh, lh, tsh prolaktin vs hepsine bakıldığından emin ol lütfen bazen bir iki değeri atlayabiliyorlar..
Genel kontrol amaçlı 4 aydır bebek düşünüyoruz olumsuz sonuç aldık hep oyuzdenİnşallah ne için yaptircaksin bu arada hormon testini
Kesin adet misin yoksa leke gibi mi?İnsaAllalh Allah razı olsun heycanli ve korkuyorum.4 aydır bebek düşünüyoruz yumurtlama günlerimizde birlikte oluyoruz ama hep negatif sonuç alıyoruzadetime 8 gün varken erken gebelik testi yapmistim silik çizgi cikti umutlanmistim dün sabah adet oldum anlamıyorum ki neyi eksik yapıyoruz
Adet canm hep baktim leke gibi mi vs ama maalesefKesin adet misin yoksa leke gibi mi?
Olsun bu ay nasip böyleymiş inşallah önümüzdeki ekim güzel müjdelerle gelirAdet canm hep baktim leke gibi mi vs ama maalesefvardır herşeyde bir hayır
İnsaAllah amin cumlemiz güzel haberler alalımOlsun bu ay nasip böyleymiş inşallah önümüzdeki ekim güzel müjdelerle gelir
Merhaba görünürde bir sıkıntım yok çok şükür en son 3 ay önce doktor muayene ettiğinde rahim ve karın temiz güzel dedi okadar. yarin özel hastanede gidicem işte hormon testi yaptırıcam ilk kez . Adetlerim düzenli yani şöyle bu ay 26 günde bir oldu bazen 28 günde oluyor.Sıkıntısınız varmı hiç ? Adetlerin düzenlimi ?
E herşeyin güzel görüküyor canım Rabbim sıkıntı vermesin için rahat etsin yaptır ama bişe çıkacağını düşünmüyorum ben çok uğraştım o yüzden bilgileri paylaşıyım istiyorum zor çünkü fakat stres yapma niye olmuyo olsun vs diye tam aksine istediğinin tersi oluyo ozaman Rabbim'e bırak ummadığın anda oluyo hergünü değerlendir elinden geliyosa bi gün aradan felan bişe olmaz ama beklenen adet tarihine kadar değerlendirirsen ihtimal yüksrk yumurtlama tarihinden 2 gün öncesi yumurtlama günün ve sonrası 2 gün beline yakı yapıştır dursun ilişkiye girerken çıkar ve besmele ile başla ilişkiden sonra belin soğudunu hissedersen yapıştır geri ilişki sonrası hemen duş alma dik bacaklarını yat bi süre sonra sağa ve sola yat biraz daha inan Duanı et duş alırkende fazla sıcak suyla alma spremler sıcağı sevmez.. eşinde bi sıkıntı varmı ? Yumurtlaman oluyomu ovulasyon denedin mi hiç ?Merhaba görünürde bir sıkıntım yok çok şükür en son 3 ay önce doktor muayene ettiğinde rahim ve karın temiz güzel dedi okadar. yarin özel hastanede gidicem işte hormon testi yaptırıcam ilk kez . Adetlerim düzenli yani şöyle bu ay 26 günde bir oldu bazen 28 günde oluyor.
Yani bu ay 3 gün önce geldi bugün adetimin 2 günüSıkıntısınız varmı hiç ? Adetlerin düzenlimi ?
Adet tarihlerinde 25 günden aşağı 35 günden fazlası sıkıntı kuzum seninki normal gayet arada oynamalar olur dönemden döneme değişir o takma..Yani bu ay 3 gün önce geldi bugün adetimin 2 günü
Eşimde doktora gidicek ayın 23 de sperm testi için ilk kez gidicek eşimde. Evet yumurtlama testi yapıyorum koyu çizgi 2 tane çıkıyor herşeyi deniyorumE herşeyin güzel görüküyor canım Rabbim sıkıntı vermesin için rahat etsin yaptır ama bişe çıkacağını düşünmüyorum ben çok uğraştım o yüzden bilgileri paylaşıyım istiyorum zor çünkü fakat stres yapma niye olmuyo olsun vs diye tam aksine istediğinin ters oluyo hergünü değerlendir yumurtlama tarihinden 2 gün öncesi yumurtlama günün ve sonrası 2 gün beline yakı yapıştır dursun ilişkiye girerken çıkar ilişkiden sonra belin soğudunu hissedersen yapıştır geri ilişki sonrası hemen duş alma dik bacaklarını yat bi süre sonra sağa ve sola yat biraz daha duş alırkende fazla sıcak suyla alma spremler sıcağı sevmez.. eşinde bi sıkıntı varmı ? Yumurtlaman oluyomu ovulasyon denedin mi hiç ?
Adet tarihlerinde 25 günden aşağı 35 günden fazlası sıkıntı kuzum seninki normal gayet arada oynamalar olur dönemden döneme değişir o takma..
[/QUOT Anladim herşeyin hayırlısı olsun bakalım yarın doktor ne dicek
Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah bi skıntı yoktur ama kendini suçlama skıntımı var bilmem ne düşünme ben çıldırıyodum ama nasip etti Rabbim çok şükür belki eşindedir sabret bakalım 23 üne kadarda kolaylaştırıcı bitkiler var canım onları denedin mi ?Eşimde doktora gidicek ayın 23 de sperm testi için ilk kez gidicek eşimde. Evet yumurtlama testi yapıyorum koyu çizgi 2 tane çıkıyor herşeyi deniyorum
Canım endiselnme daha çok yeni 4 ay ne ki..kuzenim hic bir sorun yokken 1 yılda oldu.ama icin rahat etmesi icin hormon baktir bakalım hayırlı haberlerSelam arkadaşlar yarın sabah doktora gidicem ilk kez hormon testi yaptırıcam insaAllah kötü birşey çıkmaz
Amin insaAllahRabbim gönlünüze göre versin inşAllah bi skıntı yoktur ama kendini suçlama skıntımı var bilmem ne düşünme ben çıldırıyodum ama nasip etti Rabbim çok şükür belki eşindedir sabret bakalım 23 üne kadarda kolaylaştırıcı bitkiler var canım onları denedin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?