Gebeliğe Hazırlık Hormon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Goncagul16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
111
36
48
Hormon sonuçlarıma bakar mısınız? Doktora cumartesi gidicem içim içimi yedi 🙄
TSH 2.79
Serbest T4 17.09
İnsülin 6.92
FSH 4.51
LH 3.31
E2 serum/plazma 36.04
Prolaktin 25.35
Glike hemoglobin (Hb alc) 5.04
Amh 4.23

Prolaktin olması gereken değerden yüksek çıkmış

Ben cuma günü vermiştim sabahtan. Öğleden sonra çıktı. Amh Çarşamba çıktı sadece. Ankara'ya gidiyormuş o yüzden geç çıkıyormuş öyle dediler hastaneden
Benim daha çıkmamış ya ,enabız dan baktım ,doktor gebelik testi de istemiş ne alaka anlamadım o çıkmış sadece.

Canım ne yaptın sonuçların çıktı mı gösterdin mı doktora
Çıktı çok şükür hiçbişi yok herşey normal dedi ama sadece şeker yüksek çıktı, dahiliye bölümüne git dedi ,eşimin sonuçlarını istedi ,o işlerinden dolayı alamadı .Adetin 2. Günü diğer sonuçlarla gelin takibe başlıyoruz dedi .İnşallah şeker sorun yaratmaz açlık 280 çıktı 😔 3aylığa da baktır sonuçları al gel dedi .

Çıktı çok şükür hiçbişi yok herşey normal dedi ama sadece şeker yüksek çıktı, dahiliye bölümüne git dedi ,eşimin sonuçlarını istedi ,o işlerinden dolayı alamadı .Adetin 2. Günü diğer sonuçlarla gelin takibe başlıyoruz dedi .İnşallah şeker sorun yaratmaz açlık 280 çıktı 😔 3aylığa da baktır sonuçları al gel dedi .
Bende gösterdim sıkıntı yok dedi tahlillerim temiz ama adetin 9. Günü gittim yumurta 25 mm olmuş. Çok büyümüş dedi. Net bişey de söylemedi. Acaba çatlamış mıdır yumurta merak içindeyim

Bende gösterdim sıkıntı yok dedi tahlillerim temiz ama adetin 9. Günü gittim yumurta 25 mm olmuş. Çok büyümüş dedi. Net bişey de söylemedi. Acaba çatlamış mıdır yumurta merak içindeyim
Maşallah güzel büyümüş ,inşallah çatlamıştır. Bana da dr. adetin 2.günü gel takibe başlayalım dedi, bakalım hayırlısı inşallah olur artık bunaldim 2.5 sene olcak ,sırf çocuk için birlikte olmaktan bıktım, sevişmekten soğudum valla 😔

Back
X