Hormon testi

Bu amh değeri ile pcos olmaz ki.
Bende onu anlamadım yani doktor bana dediki yumurtaların yavaş büyüyor pcos diyoruz buna dedi peki 17,18 yumurta pcos mudur belki AMH değeri ölçüm hatasıdır çünkü folikül sayım belli gözle görünür bişey 17,18 tane olması pcos mudur

Bende onu anlamadım yani doktor bana dediki yumurtaların yavaş büyüyor pcos diyoruz buna dedi peki 17,18 yumurta pcos mudur belki AMH değeri ölçüm hatasıdır çünkü folikül sayım belli gözle görünür bişey 17,18 tane olması pcos mudur
Amh 2 veya 3 olan birinde de 17 yumurta olabilir. Siz düzenli adet görüyor musunuz? Başka Pcos belirtileri var mı?

Amh 2 veya 3 olan birinde de 17 yumurta olabilir. Siz düzenli adet görüyor musunuz? Başka Pcos belirtileri var mı?
Benim adetlerim hep düzenlidir kesinlikle 17,18 yumurtam var galiba hatta size bakın atıcam şimdi yorummyspın siz ama benim tüylenmem var hatta dhea ve testestornum yüksek çıktı

Bakın 22 cm yumurta olan kolemn kullandıktan sonra olan 8mm olan ise normal 1 ay kendiliğinden bakılan usg Altan muayne ikiside

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 11
  • image.webp
    image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 11
Attım size raporlarımı adetlerim düzenli fsh lh dengem düzenli süt hormonum düzenli e2 iyi. Ama dhea ve testesteronum az yüksek geldi oda böbrek üstümden salgılanıyor demek miş gerçi testesteron engel değil galiba ablamlardadda yüksek ama çocukları var

Attım size raporlarımı adetlerim düzenli fsh lh dengem düzenli süt hormonum düzenli e2 iyi. Ama dhea ve testesteronum az yüksek geldi oda böbrek üstümden salgılanıyor demek miş gerçi testesteron engel değil galiba ablamlardadda yüksek ama çocukları var
Saydığınız hormonların iyi olması çok güzel. Bence mutlaka rahim filmi ve sperm testi yaptırın. İnşallah gerek bile kalmadan hamile kalırsınız ama boşuna da uğraşmamak için yaptırılması gerekiyor bence.

8 mm olan kaçıncı gün bakıldı? Bir de kist falan var mı?
Kist var demedi doktorum bana olsa derdi sanırım ben sordum yok sorun dedi ama yumurtan küçük dedi peki acaba sadece o ay küçük olabilir mi belki başka aylarda büyüyordur yada büyüme ve çatlama sorunu vardır işte bunları bilmiyorum

Kist var demedi doktorum bana olsa derdi sanırım ben sordum yok sorun dedi ama yumurtan küçük dedi peki acaba sadece o ay küçük olabilir mi belki başka aylarda büyüyordur yada büyüme ve çatlama sorunu vardır işte bunları bilmiyorum
Ben sizin yerinizde olsam birkaç ay yumurta takibi yaptırırım. Büyüyor mu, çatlıyor mu diye baktırmak lazım. Ben tüp bebek tedavisi gördüm ve 14.gün yaklaşık 2 katı olması lazımdı.

Yumurta sayım doğru ozaman yani doğru derken raporu doğru anlamışım değil mi
Bir de her ay görünen yumurta değişebiliyor. Bir süre yumurta takibi yaptırsanız iyi olur aslında. Bir de amh hastanede mi baktıtdınız yoksa aile hekimliğinde mi?

Bir de her ay görünen yumurta değişebiliyor. Bir süre yumurta takibi yaptırsanız iyi olur aslında. Bir de amh hastanede mi baktıtdınız yoksa aile hekimliğinde mi?
Devlet hastanesindebaktırıdm 0,8 çıktı yine aynı devlet hastanesine bidaha baktırdım 1,81 çıktı. Ama yumurta sayısı her ay değişir dediler 2 fazla 2 az olarak büyük bir miktarda değişmez dediler atıyorum 1 yumurtası olan insan en fazla 2,3 olur büyük ölçüde azalıp değişmez dediler ama bilmiyorum yine siz daha fazl ayol ilerlediniz sizde daha iyi bilirsiniz ben çok yeniyim ama sanırım. AMH sıkıntım yok anladığım kadarıyla değil mi

Aynı hastanede alınan 2 ay üst üste kan değerlerim

Eklentiler

• IMG_1914.webp
    IMG_1914.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_1915.webp
    IMG_1915.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 5
Devlet hastanesindebaktırıdm 0,8 çıktı yine aynı devlet hastanesine bidaha baktırdım 1,81 çıktı. Ama yumurta sayısı her ay değişir dediler 2 fazla 2 az olarak büyük bir miktarda değişmez dediler atıyorum 1 yumurtası olan insan en fazla 2,3 olur büyük ölçüde azalıp değişmez dediler ama bilmiyorum yine siz daha fazl ayol ilerlediniz sizde daha iyi bilirsiniz ben çok yeniyim ama sanırım. AMH sıkıntım yok anladığım kadarıyla değil mi
Evet yumurta sayısı ay ay değişebiliyor ama amh bu kadar oynamaz. Baktıkları 0,80 amh yanlış bence.

Amh ve yumurta sayınızda bence sıkıntınız yok👍

Yumurta takibi yaptırarak yumurta büyüyor mu, çatlıyor mu emin olabilirsiniz🌸
En azından 2-3 ay randevu bulmaya çalışın ve emin olarak deneyin derim.

Bir de vitamin kullanabilirsiniz ve sağlıklı beslenmeye çalışın.

İnşallah sperm testi ve rahim filmi de iyi gelir.
En kısa sürede evlat sahibi olursunuz 🤲🏻🌸

Bu değerler için doktor bir şey söyledi mi?
Bana çok yüksek gibi gelmedi aslında tabi doktorlar daha iyi bilir.
Yani hem tüylenme hemnde yumurtlamam pcos oluyormuş öyle söyledi bana illaki çok yüksek AMH veya başka bişeye aramamız gerekmez pcosun çeşitleri var şekilinde konuştu ama bilemedim tabiki

Back
X