ya şimdi burda bizler doktor değiliz tabiki doktor muayene etmesiyle ultrason da falan da bakarak anlar o daha iyi yorumlar.. genelde 3.5 üstü amh lar PCO ve pcos oluyor.. yumurtalık rezervi yüksek yani öyle diyolar. PCO sadece ultrason görüntüsüdür hormonların adetin her şey düzenlidir. Pcos da hormon bozukluğu biraz olabiliyor, adet düzensizliği vardır tüylenme ya da kilo artışı v.s vardır. Bide yine ultrason dada görüntüsü vardır. Sende lh biraz yüksek amh da yüksek olunca pcos demişlerdir arkadaşlar. En iyi yorumu bence doktorun yapar. Lh ve fsh oranın 1,75 falan sanırım. Normalde o oran 1-1.5 olması gerekiyor diye biliyorum.. ama dediğim gibi bizler doktor değiliz olasılık üzerine konuşarak senin kafanı karıştırmaya hakkımız yok o yüzden sen doktora sormalisin.. bana şimdiye kadar hiç bir doktor ultrason da görüntün var dememisti, taaki özele gittim bende pcos mu var diye sordum da öğrendim. Pcos yok hormonlarin gayet güzel sadece ultrason da hafif bir görüntüsü var o da sorun değil demişti.cunku Adetlerim düzenlidir kilo fazlam yok zaten zayıfım.tüylenme de yok O yüzden takılmadim. Amh benimde 3.83 yaşıma göre gayet iyi 32 yaşındayım