Hormon testi

zmeryy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
221
Puanlar
18
Kızar yarın adet olacağım lekelenmişim ad et im 2 gün yoğun ve 3 gün leke oluyor toplam 4,5 gün sonra biter yarın çarşamba yoğun perşembe 2. Gün fakat resmi tatil perşembe cuma günü ise lekeye dönüyor hormon testi verebilirmiyim cuma günü yoksa bu ay vermeyeyim mi bu ay bilgisi olan var mı

Kızar yarın adet olacağım lekelenmişim ad et im 2 gün yoğun ve 3 gün leke oluyor toplam 4,5 gün sonra biter yarın çarşamba yoğun perşembe 2. Gün fakat resmi tatil perşembe cuma günü ise lekeye dönüyor hormon testi verebilirmiyim cuma günü yoksa bu ay vermeyeyim mi bu ay bilgisi olan var mı
Verme bidahaki ay ver

Kızlar bu arada leke derken tamamen leke de değil bir miktar azda olsa geliyor 3. Gün sonuçta4,5 gün devam ediyor yani 4. Güne yıkanıp temizlenme durumum olmuyor çatlatma veya aşılımaya geçeceğim için benim için önemli 🥺

Ama yoğunnbir kanama olmuyor 3. Gün

Bu arada kızlar ilk hormon testim değil yorum yapacakları bilgi olsun diye veriyorum iki yıldır düzenli olarak işte üç aya beş ay Altay bir hormon testi veriyorum ve değerleri de şey yok yani iki aşağı üç kere aynı şu anda hani hormon testine yönelmektense bir an önce tedaviye başlamak istiyorum hiç denk gelmediği için gidemedim çünkü cuma birinci gündü cumartesi ikinci günündü pazar üçüncü günüydü pazartesi dördüncü günü zaten hani dördüncü günü vermek yasak olduğu için bu ay da perşembe resmi tatile geliyor ikinci gün diye gidemezsem diğer ay da kızlar biliyorsunuz hani bayram oluyor yani beni 4.05 ay sadece bu ayarlayamam yüzünden iptal olacak yani bu yüzden size sormak istedim bunu bilgisi olan varsa yazabilir mi yani üçüncü gün benim adetimin azalmaya dönüyor bazı aylarda lekeye dönüyor yani bu ayın ne olacağını bilemem biliyorsunuz randevu sisteminde de aynı gün iptal olmuyor ceza alıyoruz daha yani bunu bilemiyorum ama ne yapacağım kararsızım ama kızlar genelde 4.05 gün kesinlikle abdest alamıyorum yani tamamen bitiyor böyle sadece peçeteye silince sürüntü şeklinde geliyor gibi düşünmeyin ya birazcık tabii ki lekelenme üstü olabiliyor yani kesinlikle Pet Takmam gerekiyor onu söyliyim

Back
X