Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle tesekkür ederim yorumun icin
Evet malesef kiloluyum, vajinal muayene oldum ama dr hersey iyi dedi bide kan testi yaptiralim dedi iste hormonlar icin..
pco tam olarak noluyo ksr bakmayin pek bi bilgim yok ama bende olabilir mi aceba
Öncelikle tesekkür ederim yorumun icin
Evet malesef kiloluyum, vajinal muayene oldum ama dr hersey iyi dedi bide kan testi yaptiralim dedi iste hormonlar icin..
pco tam olarak noluyo ksr bakmayin pek bi bilgim yok ama bende olabilir mi aceba
Pco yumurtalarda olan kistler polistik over açılımı. Vajinal muayenede belli olurdu olsaydı. Kilo vermeye çalış canım bende 11 kilo verdikten sonra oğluma kavuştum. 1 yıl uğraştım olmadı sonra kilo verince gebe kaldım.
Sagol canim gayret ediyorum gercekten kilo vermeye calisiyorum.. ama bi yandan da okadar kadin var ki kilolu hamile kalabilen onlar aklima geliyor onlarda nasil oluyorda bende olmuyo mesela..
canim eger özel olmazsa sorabilirmiyim kac kiloyla hamile kaldin..