- 23 Haziran 2016
- 225
- 25
- 13
- 35
- Konu Sahibi Gunbatimi1
Tsh:11.230 lh:12.29 fsh:7.50 estraiol:82.0 prolaktin:15.88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsh in yuksek canim doktora gosterdin mi sonucunu buyuk ihtimal ilac verirTsh:11.230 lh:12.29 fsh:7.50 estraiol:82.0 prolaktin:15.88
Anladim canim ilacla duser merak etme.Göstermedin daha canim cuma gidicem Dahiliye den de sıra aldim ben kadındoguma gitmiştim çocuk istediğim icin hormon testi istedim öyle çıktı bakalım ne dicek
Cnm E2 ve Lh yüksek kist yada miyom var sende kesinlikle jafın doğuma gitmelisin ayrıca bu kanları regl Zaman'ında verdin değilmiTsh:11.230 lh:12.29 fsh:7.50 estraiol:82.0 prolaktin:15.88
Benimde bu tahlili vermeden önce özel bi doktora gittim alttan muayenede etti polikistik over iki yumurtaliklar ında da var dede 24gun adetim geçmisti. hamileyim die zannediyodum zayıfla dedi sokturucü verdi folik asit verdi öyle.sonra kadın doğuma sıra aldim hormon tahlili verdim adet olunca yarın gidicem bakalim ne dicek troid de var bendedegerlerin biraz benimkine yakin canm doktorum yumurtlama bozukligi riski var dedi . 3 4 ay daha dene gebe kalamazsan gel dedi.moralm cok bozuldu senin doktorun ne dedi canm peki? lh in fsh den yuksek olmasi pko ihtimaliymis ufff![]()
anladm canim ama caresi var bunlarin yaa mesela ben cok zayifim adetim duzenli yumurtaliklarimda kist falanda yok temiz ama hormondan dolayk pko riski varmis. bende folik asit kullanma.basladim. bakalim gebe kalabilcemmi bu ay. stres yapmamak lazim diyolarda elde degl. inslah doktorun iyi seyler soyler yarin.Benimde bu tahlili vermeden önce özel bi doktora gittim alttan muayenede etti polikistik over iki yumurtaliklar ında da var dede 24gun adetim geçmisti. hamileyim die zannediyodum zayıfla dedi sokturucü verdi folik asit verdi öyle.sonra kadın doğuma sıra aldim hormon tahlili verdim adet olunca yarın gidicem bakalim ne dicek troid de var bende
cnm kilo vermek istiyorsan hergün 2 mil Leslie yap sonra pilates bantı al tchibo da 4 adeti 25 tl basen ve kattın için süpet ben 10 günde iki kilo verdim ve sıkılaşmaya başladım hareketler istersen sana önereceğim site var ben çok yararını gördümZayıflamaya çalışıyorum bende ama 10 günde yarım kilo verebilmisim çok zor hayatımda ilk defa Zayıflamaya çalışıyorum eskiden çok zayiflim kilo alsam keşke diorum. 55 im suan 49 falan olmam lazım heralde hamile kalabilmek için çünkü yeni evlenmiştir 48 dim hamile kaldım
alttan bakıyor ama ilaçla tedavisi var bademde vücut onu kanama ile atıyor ben kist nedir bilmezdim 3 ay önce ara kanama yaşadım meğer kist atıyormuş ve benim E2 179 felandı ama çok şükür düzeldi bu arada yaşın kaç cnmEvet canim 3.gün verdim yarın gidicem kadındoguma regl im bitmedi ama doktor nasıl muayene etcekki
ben de şaşırdım kilon hiç de çok değil aslında ben de 26 yaşındayım 61 kiloyum meselaBi şey yapmadım cnm kendiliğinden attı kisti ama kilon çok değilki boyun mu kısa acaba ayrıca kist ve miyom olup çok hamile kalan var bu sitede ama sen ihmal etme cnm doktora git ilaçla eritebilecek durumda olabilir ama ihmal etme ne olur