Gebeliğe Hazırlık Hormon testlerii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Enguzelmasalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
77
33
38
Kizlar bilenler yardimci olabilir mi pko rahatsizligm var adet duzensizligim mecvut yumurtlama tembelligm varmis doktor hormon testi istedi ama pazartesiyi bekleyemedim bilenler yardimci olabilir mi
Prolaktin 21.05
Fsh 4.10
Estradiol 47
Lh 11.94

Kizlar bilenler yardimci olabilir mi pko rahatsizligm var adet duzensizligim mecvut yumurtlama tembelligm varmis doktor hormon testi istedi ama pazartesiyi bekleyemedim bilenler yardimci olabilir mi
Prolaktin 21.05
Fsh 4.10
Estradiol 47
Lh 11.94
Merhaba lh fsh tan yüksek. Yüksek olmamalı diye biliyorum. Lh fsh tan yüksek ise polikistik over olabilir diye biliyorum tabiki ultrason ile de teyit edilmeli .

1.5 senedir cocuk icin tedavi goruyorum ama kist ciktigi icin engel oluyordu gebelik ilaclarida kist yapti zaten hep ilacla adet oluyordum en son bi doktor buldum oda yumurtlama tembelligin var dedi sonrasnda o doktora gittikten snra ilk defa kendiligikden adet oldm bana beklememi solemisti bu sefer adet olcaksin dedi gercekten oldum kolomen kullanmaya basladim tekrardan adettwn sbra 10. Gun kontrole cagirdi ona gore ilerleme yapicaz

İnşallah olur. Ben hiç bir tedavi görmedim henüz ocaktan sonra başlamayı düşünüyorum artık

Tam olarak ne işe yarıyor tohumu çay yapsam onun faydası var mı?
Poliklistik over için kullanılıyor burda bi arkadaş da pco'luydu bunu kullandığı ay gebe kaldı . tabi doktoru vermişti.
Elbette bitkisinin de etkisi var onu yapsan da olur

Kizlar hayit togumunu kullanan arkadasim 3 ay sonra sanirim hamile kaldi ama nasil kullandi tam emin degilim adetliyken baslamisti sanirim sabahlari iciyordu kaymatipda ama yanls bilgi olmasin bilen arkadaslar yonlendirsin ben denemedim ilac kullandigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…