- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi kutsaltoprak
-
Saatin çok önemi yok. Benimki de akşam üzeri 4 te yapılmıştı. Pko da durumuna göre tedavi edilir. Yumurtlama varsa pek problem olmaz. Yumurtlama yoksa onu tedavi edici ilaç verirler. Düzenli adet görüyor musun?Anladım Can'ım çok teşekkür ederim bu tahlilin peki saati önemli sabah yada öğlenden sonra doktor bana keşke sabah gelseydin dedi ama adetimin 4 günü başka randevu yoktu ben birde başka doktora gideyim en iyisi .Pko olunca tedavı nasıl oluyor bilginiz var öı
bende yaptırmıştım bu testlerden.Yükledim görünüyor mu
Hormon testı oldugu ıcın adetın 3.gunuydu canm o yuzden yumurtlama olması zaten ımkansız.bızım yumurtalar altın degrınde olacak galıba bebıs getırmıyo bızeTesti ne zaman yaptırdın canım yumurtlama olmamış.
Evet Can'ım düzenli adet görüyorum .Saatin çok önemi yok. Benimki de akşam üzeri 4 te yapılmıştı. Pko da durumuna göre tedavi edilir. Yumurtlama varsa pek problem olmaz. Yumurtlama yoksa onu tedavi edici ilaç verirler. Düzenli adet görüyor musun?
Canm ben alttan vajınal muayenede oldum yumurtalıklarn guzel demıstı.doktorların cogu lh fsh ın 2 katı olması normal dıyo ama bazıdıda degıl dıyo ben anlamadm sahsen.bızımde 6. Ayımız cocuk ısteyelı bende bu ay yaptırdm tsh ıcın hap verdı o kadar.keske ıyı acıklayıcı bı doktor bulabılsek ama zor[/QUOTEb
Bir kaç doktor duydum onlara gitmeyi düşünüyorum istersen yazayım isimlerini
Ben devlet hastanesine gittim öylesine hani tahlillerimi yapsın bakalım ne Dicek diye
Canm ben alttan vajınal muayenede oldum yumurtalıklarn guzel demıstı.doktorların cogu lh fsh ın 2 katı olması normal dıyo ama bazıdıda degıl dıyo ben anlamadm sahsen.bızımde 6. Ayımız cocuk ısteyelı bende bu ay yaptırdm tsh ıcın hap verdı o kadar.keske ıyı acıklayıcı bı doktor bulabılsek ama zor
Rica ederim, düzenli adet görüyorsan fazla mesele yoktur zaten. Bu hastalık adetleri ve yunurtlamayı bozar genelde çünkü. Geçmiş olsunEvet Can'ım düzenli adet görüyorum .
Ben yine başka doktorada görüneyiim
Çok teşekkür ederim cevapların ve bilgilerini Benin'le paylaştığın için
Canim LH yüksek çıkmış Belli ki yumurtalarının büyümesinde ve kesinlikle catlamasinda sorun var zaten prolaktin yüksekse yumurtan yeterli gelişmez e zaten LH da catlamasinda etkili o da yüksek . ama prolaktin çok yüksek değil dostinex kullandırırsa doktor kısa sürede düşer ve belki LH da dengelenirYükledim görünüyor mu
Canim seninde hastanenin değer aralığı yok ama tsh biraz yüksek aralığı nedir bilmem ama. LH da biraz yüksek sanki belki seninde çatlamada sorun yaşıyor olabilir yumurtalarin ama yinede her hastane farklı değerlerde çalışır doktorun iyi demisse iyidir BelkıdeBı sorun gozukmuyo canm bende yaptırdım bıraz tsh ım yuksek cıktı bu da benım sonucumEki Görüntüle 1908893
Aynen bende lh ın yuksek oldugunu dusunuyorm ust sınır 15 lh da. benımkı 13 cıktı lh yuksek olunca catlama gerceklesmıyor muCanim seninde hastanenin değer aralığı yok ama tsh biraz yüksek aralığı nedir bilmem ama. LH da biraz yüksek sanki belki seninde çatlamada sorun yaşıyor olabilir yumurtalarin ama yinede her hastane farklı değerlerde çalışır doktorun iyi demisse iyidir Belkıde
Tsh ın ust sınırıda 5.5 canm doktor az yuksek .gebelık dusundugun ıcın ılac yazıyorm dedı.Canim seninde hastanenin değer aralığı yok ama tsh biraz yüksek aralığı nedir bilmem ama. LH da biraz yüksek sanki belki seninde çatlamada sorun yaşıyor olabilir yumurtalarin ama yinede her hastane farklı değerlerde çalışır doktorun iyi demisse iyidir Belkıde
Canim LH yüksek olunca yumurta catlamiyor büyüyor ama catlamiyor genelde ama prolaktin sorunu varsa vede fsh yumurtalar dengesiz oluyor zaten fsh yüksekse yumurta olgunlasmiyor biz kadınlar amma karısıgiz ya ama eğer tsh da sorun varsa belki o baskı yapıyor olabilir LH a . ilaçla düzene girebilir ne diyim benimde dönem dönem LH fsh prolaktin sorunu oldu en son bu ay yaptırdım hormon testi hepsi normale donmus bu hormonlar stresden çok etkileniyor ama troid lerinde senin sorun varsa tsh biraz yüksek ya o diğer hormonları bozabilir . hepimız için hayırlısı ınsallahAynen bende lh ın yuksek oldugunu dusunuyorm ust sınır 15 lh da. benımkı 13 cıktı lh yuksek olunca catlama gerceklesmıyor mu
Anladm canm tesekkur ederm cevabın ıcın.amın rabbım hayırlısıyla gonderır ıns meleklerımızı.bu ay ovulasyon testıde kullanıyorm bakalm ne olacak.eger test koyulasıp sılıklesmesse demekkı catlamıyo dıyecem ona gore.hayırlısı ıns canmCanim LH yüksek olunca yumurta catlamiyor büyüyor ama catlamiyor genelde ama prolaktin sorunu varsa vede fsh yumurtalar dengesiz oluyor zaten fsh yüksekse yumurta olgunlasmiyor biz kadınlar amma karısıgiz ya ama eğer tsh da sorun varsa belki o baskı yapıyor olabilir LH a . ilaçla düzene girebilir ne diyim benimde dönem dönem LH fsh prolaktin sorunu oldu en son bu ay yaptırdım hormon testi hepsi normale donmus bu hormonlar stresden çok etkileniyor ama troid lerinde senin sorun varsa tsh biraz yüksek ya o diğer hormonları bozabilir . hepimız için hayırlısı ınsallah
Yani o test ile tam tespit edemeyebilirsin en güzeli doktor takibi ben çok kullandım o testleri . Eğer sürekli silikse veya negatifse veya hep koyu ise çatlamada sorun var ama mesela bi ay benim testle takip ettim 2.çizginin koyu olup sonra siliklestigi zamanı tespit ettim ve adetim gecikti tamam hamileyim dedim sonra bi hastalandim gittim doktora sağ yumurtam da kist oluşmuş yumurtan büyümüş bayagi ama catlayamamis dedi doktor 1.5 yılda toplam 3 kez yaşadım bunu doktor tespiti ile belki doktora gitmeden de olmuştur farketmedim ama sağ yumurtada çatlama sorunu olduğunu anladım solda sorun yok . Buna da benim prolaktin sorunum neden oluyor en son göründüğüm doktor bu gebeliğe engel değil yani bir yumurta çatliyor diğerinin catlamiyor olması hiç müdahale olmadan hamile kalırsın ama o catlayacagi ani tutturmak ne zaman olur bilemem dedi bende bekliyorum suanAnladm canm tesekkur ederm cevabın ıcın.amın rabbım hayırlısıyla gonderır ıns meleklerımızı.bu ay ovulasyon testıde kullanıyorm bakalm ne olacak.eger test koyulasıp sılıklesmesse demekkı catlamıyo dıyecem ona gore.hayırlısı ıns canm
Anladm canm valla bende sasırdm ne yapacagımı bu 6.ayımız korkmaya basladm acıkcası.bu ay boyle deneyeym olmadı onumuzdekı ay ozele gıdıp bı yumurta takıbı yaptıraym ne oluyo bı bakaym dedıgın gıbı.Yani o test ile tam tespit edemeyebilirsin en güzeli doktor takibi ben çok kullandım o testleri . Eğer sürekli silikse veya negatifse veya hep koyu ise çatlamada sorun var ama mesela bi ay benim testle takip ettim 2.çizginin koyu olup sonra siliklestigi zamanı tespit ettim ve adetim gecikti tamam hamileyim dedim sonra bi hastalandim gittim doktora sağ yumurtam da kist oluşmuş yumurtan büyümüş bayagi ama catlayamamis dedi doktor 1.5 yılda toplam 3 kez yaşadım bunu doktor tespiti ile belki doktora gitmeden de olmuştur farketmedim ama sağ yumurtada çatlama sorunu olduğunu anladım solda sorun yok . Buna da benim prolaktin sorunum neden oluyor en son göründüğüm doktor bu gebeliğe engel değil yani bir yumurta çatliyor diğerinin catlamiyor olması hiç müdahale olmadan hamile kalırsın ama o catlayacagi ani tutturmak ne zaman olur bilemem dedi bende bekliyorum suan
Evet olabilir testlerini de götür hatta adetinin 3.günü gir hormon baktir yıne yumurta takibi istiyorum de bakalım ne durumdalarAnladm canm valla bende sasırdm ne yapacagımı bu 6.ayımız korkmaya basladm acıkcası.bu ay boyle deneyeym olmadı onumuzdekı ay ozele gıdıp bı yumurta takıbı yaptıraym ne oluyo bı bakaym dedıgın gıbı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?