- 24 Eylül 2011
- 1.844
- 550
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece e2konusunda bilgim yok degerler normal ama prolaktin yani sut hotmonu yuksek gebelik yoksa bu gebelige engel bi durum malesef![]()
canım ya doktor prolaktin dışındakiler içinde değerler yaşına göre kötü falan dedi.ben 24 yaşındayım vakit kaybetme bebek için falan dedi.ağlamaktan pek anlayamadım zaten doktorun dediklerini.
o kadar takma bende 2 bucuk ay once yaptırdım hemen hemen aynı sonuclar cıktı ve su an 2 aylık hamileyim prolaktın normale doner bu ay ilacla gerisine fazla takma doktorlar cok acımasız konusuyor malesefbu arada yasım 25
o kadar takma bende 2 bucuk ay once yaptırdım hemen hemen aynı sonuclar cıktı ve su an 2 aylık hamileyim prolaktın normale doner bu ay ilacla gerisine fazla takma doktorlar cok acımasız konusuyor malesefbu arada yasım 25
normal aralıkları yazsana canım
evet canım adetimin 3. günü yaptırdım bugün.dostonex diye bir ilaç verdi.sen kullanmaya başladığın aymı hamile kaldın canım senin kaçtı prolaktinin.çok kötü oldum ben yaa.resmen tüp bebek merkezine falan git dedi.
hormonların çok iyi değil evet ama ağlamanı gerektirecek bir durum da yok
benim ilk tahlilimde prolaktinim 96 çıkmıştı
sen buna yüksek mi diyorsun?
prolaktin için sana hangi hapı verdi dostinex mi?
bir de fsh biraz yüksek
bu da yumurtlama tembelliği gibi görünüyor
bol bol incir yemeni veya saraçoğlunun incir kürünü uygulamanı öneririm
bir de hormonları dengeye sokmak için hayıt tohumu kullanabilirsin
ben prolaktin için de hayıt tohumu hapı agnucastonu kullanmıştım
bitkisel bir hap
ve şunu da ekleyim prolaktinim 96ydı ama ben şu an 20 haftalık hamileyim![]()
arkadasıma kesinlikle katılıyorum uzulup aglayacak bişi yok allah ol dese her turlu olur hayırlısını dile canım hayı tohumunu muhakkak kullan derim faydası oluyoor incir kurunu debana doktorum tavsiye etti:)
hormonların çok iyi değil evet ama ağlamanı gerektirecek bir durum da yok
benim ilk tahlilimde prolaktinim 96 çıkmıştı
sen buna yüksek mi diyorsun?
prolaktin için sana hangi hapı verdi dostinex mi?
bir de fsh biraz yüksek
bu da yumurtlama tembelliği gibi görünüyor
bol bol incir yemeni veya saraçoğlunun incir kürünü uygulamanı öneririm
bir de hormonları dengeye sokmak için hayıt tohumu kullanabilirsin
ben prolaktin için de hayıt tohumu hapı agnucastonu kullanmıştım
bitkisel bir hap
ve şunu da ekleyim prolaktinim 96ydı ama ben şu an 20 haftalık hamileyim![]()
arkadasıma kesinlikle katılıyorum uzulup aglayacak bişi yok allah ol dese her turlu olur hayırlısını dile canım hayı tohumunu muhakkak kullan derim faydası oluyoor incir kurunu debana doktorum tavsiye etti:)
evet canım adetimin 3. günü yaptırdım bugün.dostonex diye bir ilaç verdi.sen kullanmaya başladığın aymı hamile kaldın canım senin kaçtı prolaktinin.çok kötü oldum ben yaa.resmen tüp bebek merkezine falan git dedi.
dostinex verdi canım.sen kaç ay kullandıktan sonra hamile kaldın canım.ben haftada yarım yarım 2 kere içicem.ağlamamın sebebi yaşına göre tahlillerin çok kötü demesi..senin diğer hormonların iyimiydi.
sende mi hayıt tohumu kullanmıştın?
sana kim tavsiye etti?
bakma sen ona
kullan dostinexi
ama senin fsh da biraz yüksek
kaç tane dostinex verdi 2 mi 8 mi?
canım bir kutuda 8 tane var ben haftada yarım yarım 2 kere içicem.8 li kutu bana 2 ay yeticekmiş yani.