• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hornet

Kızlar bi sorum var aranızda hukukçu olan varmı. Eşim hornet diye bir uygulama kullanmış erkeklerle birlikte olmuş ekran fotosu var yazışmanın eşim kendi resmi var konum atmış. Ama hesabını silmiş bu delil olur mu ya. Bi avukata sordum olmaz dedi. Elimde bi tek o delil var ne yapacağımı bilemedim.
Gaylerin kullandığı takıldığı uygulamayı kullanmış. Yazışmalar,fotoğraflar var diyorsunuz. Bu yeterli delil bence. Ya madem cinsel yönelimi farklı , bu erkekler neden evlenip kadınların başını yakıyor aşırı sinir oluyorum ya bu duruma. Paravan evlilik yapıp başkasının başını yakacağına evlenmesin ne halt ediyorsa etsinler. Olan kadına ve varsa çocuklara oluyor. Evlilik öncesi erkekleri uzun uzun inceleyip analiz etmek lazım.

Erkek erkeğe ilişkinin zina sayılması bakımından avukatınız yorum yapmış olabilir. Çünkü zina için görüşme konuşma vs değil birliktelik yaşandığına dair somut delil gerekir. Hem cinslerin aynı otel odasını kullanmalarına dahi yargıtay ihtiyatla yaklaşılıyor. Ancak yan deliller ile desteklenirse eşinizin ağır kusurlu bulunarak boşanma gerçekleşeceğine dair de şüphe yok.
Yazışmalr var işte erken boşaldın bi dahakine şunu deneriz. İlkez pasifliği deneyeceğim falan. Beraber duş alalım

Hornet gay swarmı.

Yüklemiştim çevremde kimler gay diye 1 km yakınımda o kadar çok kullanan vardı ki.

Ayık olun kızlar eşiniz de kullanıyor olabilir. Kontrol edin ara ara.

Namus kavramının ağır olduğu ülkelerde kadınlar baskılandığı için erkek erkeğe ilişkiler çok oluyor.Taraflar gay olmasa bile. Afganistan’da da böyle.

Konuya dönersem ; mis gibi de delil evliliğin bitme sebebi. Devam edersen de korun sıkı sıkı.
Cidden bunu merak mı ettiniz? İlginç.

Gaylerin kullandığı takıldığı uygulamayı kullanmış. Yazışmalar,fotoğraflar var diyorsunuz. Bu yeterli delil bence. Ya madem cinsel yönelimi farklı , bu erkekler neden evlenip kadınların başını yakıyor aşırı sinir oluyorum ya bu duruma. Paravan evlilik yapıp başkasının başını yakacağına evlenmesin ne halt ediyorsa etsinler. Olan kadına ve varsa çocuklara oluyor. Evlilik öncesi erkekleri uzun uzun inceleyip analiz etmek lazım.
Evet gmailinede bildirimler gelmiş hep. Merak ettim neden delil sayılmıyor diye

Boşanmam canıma kıyarım diyor
Ay kusura bakmasın da gebersin
Gay olduğunu gizlemek için paravan evlilik yapmış, sizinde başınızı yakmış.
Allah askina hangi aklı başında kadın gay biriyle birlikte olmak ister. Karı koca değilde kanka mi olacağız..

Toplumda kabul görmek, ne mal olduğunu saklamak için yapılıyor bu tarz evlilikler cnm.

Duygu Asenanin Paramparça diye bir kitabı var, orda Türkiye'deki gay nüfusunun ne kadar çok olduğunu; bu gaylerin sırf kimlikleri ortaya çıkmasın diye evlenip çocuk yaptıklarını görüyorsun.

Ay kusura bakmasın da gebersin
Gay olduğunu gizlemek için paravan evlilik yapmış, sizinde başınızı yakmış.
Allah askina hangi aklı başında kadın gay biriyle birlikte olmak ister. Karı koca değilde kanka mi olacağız..
Kesinlikle birde manipülatör. Pislik

Kızlar bi sorum var aranızda hukukçu olan varmı. Eşim hornet diye bir uygulama kullanmış erkeklerle birlikte olmuş ekran fotosu var yazışmanın eşim kendi resmi var konum atmış. Ama hesabını silmiş bu delil olur mu ya. Bi avukata sordum olmaz dedi. Elimde bi tek o delil var ne yapacağımı bilemedim.
Tum es dost akrabasina gonder 😈😈

Demi rezil etmek lazımda işte iki oğlum var
İfşa etmeyin. Çocuklar mimlenir, onlara musallat olurlar. Olan çocuklarınıza olur.

Delilllerinizi iyi saklayın. İmha etmesin sizden. Boşanın.

Kesinlikle birde manipülatör. Pislik
Ne mal olduğu ortaya çıkmasın diye sizin vicdanınıza oynuyor.

İnsanların cinsel yönelimine karışamayiz, evlenmek yerine kendi dünyalarında yaşayan gay olduğunu asla farketmeyecegimiz bir sürü gay var.
Sizinki pislik olanlardan.
Hem sizi paravan olarak kullanmış.
Hem rastgele bulduğu insanlarla sevişiyor, hastalik taşıma riski çok yüksek.
Biran önce ne yapın edin, kurtulun.
Gereksiz vicdan yapmanın anlamı yok.

Zinadan açamayız dedi. WhatsApptan benden özür diliyor onlarıda gösterdim kabul etmiyor
Yorum yapabilmek için tüm detaylara hakim olmak gerekir. Ama Adamın haysiyetsiz yaşam sürdüğü kesin bu değerlendirilebilir

Back
X