• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hornet

Yanlıs anlamazsınız umarım bu yazacağımı ancak kendinize cinsel yollarla bulaşan hastalıklar ile ilgili bir test yaptırın bence tedbir amaçlı en azından.

Yönelimi farklıysa sizinle işi ne 😱 ya sabr-u selameeeet
yönelimi farklı derken erkeklerle birlikte olmasını kast ediyorsanız

bu adam çok yönlü bir abimiz diye anladım ben. homoseksüelden ziyade biseksüel gibi duruyor.

kadınlarla da oluyor erkeklerle de erkek-erkeğe ilişkide pasif de aktif de. (gerçi bu erkek-erkeğe yapanların epeyce bölümünde bu durum varmış diye duymuştum)

kısacası yani kadınlarla da gayet isteyerek birlikte oluyor ve bunun bir parçası olarak da evlenmiş işte

öyle olmasa bu kadın 2 çocuk yapıp büyütene kadar bir şüphe duyardı. adam sevişmekten hep hep kaçardı, tiksinirdi, bu da belli olurdu, ilişki yılda bir olurdu...bu kadın hornet'i görene kadar fark etmemiş bile...

o yönelimi "farklı" derken yönelimi karşı cinse yani olan kişilerden biraz daha farklı bir durum var burada
ha sonucu fark eder mi, etmez tabi.
netten kadınla bulup onunla sevişseydi de fark etmezdi

yönelimi farklı derken erkeklerle birlikte olmasını kast ediyorsanız

bu adam çok yönlü bir abimiz diye anladım ben. homoseksüelden ziyade biseksüel gibi duruyor.

kadınlarla da oluyor erkeklerle de erkek-erkeğe ilişkide pasif de aktif de. (gerçi bu erkek-erkeğe yapanların epeyce bölümünde bu durum varmış diye duymuştum)

kısacası yani kadınlarla da gayet isteyerek birlikte oluyor ve bunun bir parçası olarak da evlenmiş işte

öyle olmasa bu kadın 2 çocuk yapıp büyütene kadar bir şüphe duyardı. adam sevişmekten hep hep kaçardı, tiksinirdi, bu da belli olurdu, ilişki yılda bir olurdu...bu kadın hornet'i görene kadar fark etmemiş bile...

o yönelimi "farklı" derken yönelimi karşı cinse yani olan kişilerden biraz daha farklı bir durum var burada
ha sonucu fark eder mi, etmez tabi.
netten kadınla bulup onunla sevişseydi de fark etmezdi
Önceki konularını vs bilmiyorum. O yüzden sadece bu konusuna göre yorum yapmıştım.

Homoseksüel, biseksüel ne fark eder ki ? Bu tarz şeylere sahip birinin karşı cinsten biriyle evli olmasının mantığı açıklanamaz netice.

Siz kendiniz de cevabını vermişsiniz zaten :)

Başta

Ablası barıştırmaya çalıştı. Tövbe etmiş affet falan. Babası yıkıldı anneside öyle
Bu tövbe ettim daha bitti bi olay değil ki, adam erkeklerden hoşlanıyor. Değiştirme şansı yok ki bu doğuştan gelen bişey.

Kabul etmiyor yönelimin bu diyorum hayır diyor. Sadece bu yaz 20 adamla görüşmüş
Ay hala inkar etmesi komedi gerçekten. Ayrılsın yaşasın istediği hayatı. Neden yokuşa sürüyor? Sanki bunu unutup normal bir cinsellik yaşayabilirsiniz bu adamla

Back
X