• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

Eski konunuzda bana da meydan okumuştunuz, hakkaten neden bu kadar merak ediyorsunuz bu konuyu?
Hiç mi güvenilir erkeğe denk gelmediniz? Hiç mi güvenilir kadın yok çevrenizde? Ben de bunu merak ettim.

Şimdi ben bir şey diyeceğim mesela. Sonra aldatmayan erkek yoktur denecek. Düzgün sadık adam var da bize mi denk geliyor denecek. Ben hiç yorum yapmayayım. Herkes kendi yaşantısına göre genelleme meyilinde.

herkes eşini az çok tanıyor onlara soruyoruz genelleme yok ama durum pek de iç açıcı değil :)

valla yapacak olan yapar. yani genellemiyorum vicdanlı ahlaklı karısına aşık adamlar da var ama şayet benim başıma gelse böyle bişi bi yerlerini eline verip öyle yollarım adamı. aa, keserim ulan!

Eski konunuzda bana da meydan okumuştunuz, hakkaten neden bu kadar merak ediyorsunuz bu konuyu?
Hiç mi güvenilir erkeğe denk gelmediniz? Hiç mi güvenilir kadın yok çevrenizde? Ben de bunu merak ettim.

alakası yok sadece merak ettim dediğim gibi ama sordunuz madem böyle bir şartta ben evliyim olmaz diyen bir erkek görürsem o erkek güvenilirdir yoksa öbür türlü sunidir bence.

merhaba,

bu aldatma mevzularında benim merak ettiğim bir husus var şimdi mesela bazı erkekler sadık olur diyoruz ama mesela o erkeklerin önüne böyle bir fırsat geçmemiş olabilirmi? hani aldatamamak ile aldatmamak arasında fark yokmu?

eşinize hoş bir kız yanaşsa ve bir süre muhabbet edip sonra açıkca birliktelik istediğini söylese eşiniz ben evliyim ne diyorsun senmi der yoksa fırsat ayağına gelmiş ne olacak bi seferden deyip icraatamı geçer.

ben açıkca önüne böyle bir fırsat gelmişken reddetmeden bir erkeğin sadakatine inanamam.

ha diyeceksiniz ki kızın işi gücü yok da eşimemi saracak diye ama böyle evli erkeklere yanaşıp yuva bozma derdinde kadınlar oluyormuş intikam vs.. için. e biliyorlar erkeklerin huyunu.
esime okudum cevap istedim dedi ki yanina yanassa bikere okadar sohbet etmezsin ettin diyelim dedim belki oro..udur dedim ne diyosun sen ya dersin terslersin o kadar sohbete firsat vermezsin dedi.. Günlerce sohbet edip ancak onu yapiyorlrdir dedi ama sen zaten evlisin bu olay imkansiz dedi kuran da bile yaziyor zinaya yaklasmayin diye dedi. yazdiginda bence dogru olabilir ama insandan insana fark var ya bence..eksik yazmis olabilirm esime cok guveniyorum onun cevabi bile bana yetti :)

esime okudum cevap istedim dedi ki yanina yanassa bikere okadar sohbet etmezsin ettin diyelim dedim belki oro..udur dedim ne diyosun sen ya dersin terslersin o kadar sohbete firsat vermezsin dedi.. Günlerce sohbet edip ancak onu yapiyorlrdir dedi ama sen zaten evlisin bu olay imkansiz dedi kuran da bile yaziyor zinaya yaklasmayin diye dedi. yazdiginda bence dogru olabilir ama insandan insana fark var ya bence

senin yüzüne baka baka ooo hiç kaçırmam anında boş bi yere götürürüm demesini beklemiyordun eşinin değilmi :)

karakterli nice erkekler var ama fırsat geldimi hiç kaçırmıyorlar. demek ki aslında imkan meselesi :)

Ben bir aksi ornek vermek istiyorum, eski yoneticime genc, bekar kizlar gelip isyerinde acikca asilirlardi. Ben de bunu bosandirayim mantiginda degil cogu, bir seyler yasayayim mantiginda tiplerdi. Adam ayaklarina bakardi, pencereden disari bakardi ama gelenlerin yuzune bakmazdi. Duzgun bir insandi cunku, aldatacak karakterde degildi.

Ote yandan bu adam ck uc bir ornek, ben size katiliyorum. Erkeklerin %99 u bence firsat eline gecse, karisinin duymayacagini da dusunuyorsa firsati degerlendirir.

herkes eşini az çok tanıyor onlara soruyoruz genelleme yok ama durum pek de iç açıcı değil :)
İşte yapılan genelleme bu tür konularda hep bütün erkeklerin aldatacağı yönünde.
Ben bütün erkekler aldatır dendiğinde cevap olarak o halde bütün kadınlar da aldatır, yani bütün erkekler aldatır diyenler de diyorum. Erkeğe fırsat da kadına neden fırsat değil. Kadınlar daha çok seçmiyor mu şöyle olsun böyle olsun?

İşte yapılan genelleme bu tür konularda hep bütün erkeklerin aldatacağı yönünde.
Ben bütün erkekler aldatır dendiğinde cevap olarak o halde bütün kadınlar da aldatır, yani bütün erkekler aldatır diyenler de diyorum. Erkeğe fırsat da kadına neden fırsat değil. Kadınlar daha çok seçmiyor mu şöyle olsun böyle olsun?

evet ama bir kadın her yanına gelen erkeğe gel götür beni demiyor değilmi? :)

alakası yok sadece merak ettim dediğim gibi ama sordunuz madem böyle bir şartta ben evliyim olmaz diyen bir erkek görürsem o erkek güvenilirdir yoksa öbür türlü sunidir bence.

Bu test edilebilirliği olan bir şey değil ki?
Böyle bir şeye nasıl tanık olmayı bekliyorsunuz? Gizli kamerayla mı, kendiniz mi soracaksınız?
Evli bir erkeğe yaklaşmaya çalışan intikam peşinde kadınları önce takip edip sonra açık açık erkeğe beraber olma tekliflerini göre eşlerine haber mi vereceksiniz?

Ayy bunu bende dusundum.yapmaz ama diye dusunuyorum.hatta bir seferinde esime yasli bir kadin.musterisi yani.bir mektup vermis,oglum bunusana biri yolladi diye.o da bu ne demis.kiz hoslaniyor senden de mektup yazmis.esim de ben hic almiyim onu.siz geri iade edin.cunku ben evliyimmmmm.....demis.
Kadinda bilmedigini ve cok ozur dilemis..

Allahim kimseye boyle kotu seylerle imtihan etmesin.ama ben namusun kisinin kendisinden sorumlu oldugunu dusunurum.ay esim yapiyomu,nerede,kimle diye kendimi paralamiyorum.allah hic bir seyi gizli birakmiyor.bir sekilde gosteriyor.buna inanaraktan,oyle arastirmalaryapmam.ve oyle bir sey olursa da biter.

meşru gördüğüm yok ki sadece böyle bir kadın yanına gelirse eşiniz hayır demezse o erkeğe sadık demem ben diyorum yoksa nice tipsiz adam var kadınların dönüp bakmayacağı bu onların sadık olduğu anlamına gelmez.

Katiliyorum, duzgun adam ayagina firsat gelirse geri ceviren adamdir. Kimsenin bakmadigi evli adamlarin karakterlerini anlamak icin bir testmiz yok maalesef :)

soru açık hanımefendi açıkca birliktelik teklif eden bir kadına eşiniz hayırmı der yoksa kabul edermi?

bana sorarsan böyle bir teklif karşısında dirayetli olacak erkek pek yok.
Yani? Bütün erkekler ihanete meyillidir size göre, tamam ben onu anladım da, sizin derdinizi anlayamadım..

meşru gördüğüm yok ki sadece böyle bir kadın yanına gelirse eşiniz hayır demezse o erkeğe sadık demem ben diyorum yoksa nice tipsiz adam var kadınların dönüp bakmayacağı bu onların sadık olduğu anlamına gelmez.
Ahlak meselesi iste. Nice evli adamlar var kendilerini onune seren karilara sumugunu bile atmayan.

Sen aldatildin mi ki niye bu konular ilgini cekiyo

Back
X