• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

senin yüzüne baka baka ooo hiç kaçırmam anında boş bi yere götürürüm demesini beklemiyordun eşinin değilmi :)
hayir tabiki ama esim normalde yegenleriyle bile mesafelidir baska bayanlarlada yani guvenmesem evlenmezdim :D yani o demek istiyorki GÜNAHH herzaman oyle dusunmustur nisanliyken tavirlarindan bile anliyordum 7/24 dipdibeydik esimin o kadar karaktersiz olmadigina eminim... :D guven meselesi

öyle ama fiziken o kadar yakışıklı olmayan erkekler var yani birine yaklaşsa kabul edilmeyecek erkek çok bu onların sadık olduğu anlamınamı gelir?

ya da dediğiniz gibi yapmayacaktır ama bir kız yanaşınca aklını çelemezmi?
hatırladım sizi hani kardeşinizin görücüsünü beğenmemiştiniz.
evde oturan kadınlara kızmıştınız.
daha nice olumsuz şeyler.

kime göre çirkin erkek mesela.size çirkin geleni bir başkası dünya yakışıklısı görür.
yakışıklı olmayan erkeklerinde eşleri ya da sevgilileri oluyor.
bence bu iş tipe mesleğe mevkiye vs bakmaz.
bütün yakışıklılar aldatmaz bütün yakışıklı olmayanlar da fırsat bulur ama aldatmaz.
yani gerçekten karakter meselesi.içinde varsa ne olursa olsun yapar ama içinde yoksa yapmaz.

her neyse ben merak ediyorum neden her şeye bu kadar olumsuz bakıyorsunuz

meşru gördüğüm yok ki sadece böyle bir kadın yanına gelirse eşiniz hayır demezse o erkeğe sadık demem ben diyorum yoksa nice tipsiz adam var kadınların dönüp bakmayacağı bu onların sadık olduğu anlamına gelmez.

Tamam da nice tipsiz adam kadar nice tipsiz kadin da var.. Yani bulurlar birbirini mutlaka manken olmazda ona güzel gelecek baskasi yanaşır..

Gazetelerde aldatan kadin/adam hikayelerinde hangisi manken gibi ki?.. Adam bir tuhaf , karisi bir tuhaf, üçüncü kadin başka bir tuhaf:)

Hem tipsiz adam aldatacak olsa face falan her turlu bulur yolu... Bu is karakter meselesi bence

ben o evli adamlara hiiiiiç rastlamadım nedense.. ben aldatılmadım sordum sadece.
ayrica diyosun ki resmen cevapla seni kandiriyo yapsada sanami soylucek gibi sacma bir dusunce benim babamda annemsiz yasayamaz ve aldatmadigina anndmde bende eminiz bende kocamdan eminim bu kadar ön yargili olma bence

kime göre çirkin erkek mesela.size çirkin geleni bir başkası dünya yakışıklısı görür.
bütün yakışıklılar aldatmaz bütün yakışıklı olmayanlar da fırsat bulur ama aldatmaz.
yani gerçekten karakter meselesi.içinde varsa ne olursa olsun yapar ama içinde yoksa yapmaz.

çirkin çirkindir şimdi mesela kocanızla sizden başka bir kadın ilgilenmiyorsa o çirkindir siz de başka yönden beğenmişsiniz demektir. :)

Tamam da nice tipsiz adam kadar nice tipsiz kadin da var.. Yani bulurlar birbirini mutlaka manken olmazda ona güzel gelecek baskasi yanaşır..

Gazetelerde aldatan kadin/adam hikayelerinde hangisi manken gibi ki?.. Adam bir tuhaf , karisi bir tuhaf, üçüncü kadin başka bir tuhaf:)

Hem tipsiz adam aldatacak olsa face falan her turlu bulur yolu... Bu is karakter meselesi bence

Offfff cok guldum, aklima gece gece 3. sayfa haberleri geldi. Komsuyla yatip kalkan kadin, onlari basip olduren koca, 3nun de gozlerine siyah serit cekilmis :KK70::KK70:

Bir de Yalcin abi de kaynim bana atladi diye bir bolum vardi, orda studyodaki tipleri hatirladim :KK70:

edit : Yalcin abi degilmis :)

soruyorum sadece sen öyledir diyorsan öyledir :)
soruna cvp veriyim ozaman :D benim esime bi bayan yanasip ancak su nerde diyebilir esimle asla sohbet edemez cunku esim sohbet etmez iste bundann da eminim.. suphelensem acik sozluyum soylerdim burda ne konular gorduk esini anlatan ne esler var ne erkekler daha dogrusu bende bu konuda yazmak istedim

çirkin çirkindir şimdi mesela kocanızla sizden başka bir kadın ilgilenmiyorsa o çirkindir siz de başka yönden beğenmişsiniz demektir. :)
ilgilenir tabi ki de ilgilense ne olacak yaa allahaşkına
erkekleri bu kadar yerin dibine sokma.
neymiş hepsi aldatırmış.senin tanıdıkların öyle belki ama olmayanı da yok mu hiç.
sizi anırtmayı isterdim gerçekten.
deneyelim mi?
bildiğim manken bi kız var gitsin eşinizle iletişim kursun eğer bu dediğinizi yaparsa çıkarım taksim meydanında eşek gibi bağırırım. :D :D

karakterli nice erkekler var ama fırsat geldimi hiç kaçırmıyorlar. demek ki aslında imkan meselesi :)
Bu devirde imkanı olmayan erkek mi var?:KK70:Yahu internet eskort sitelerinden geçilmiyor Cudi Dağının eteğindeki Remzi Amca'nın bile imkanı var sen neden bahsediyorsun.:KK66:

Anladık mutsuzsun, bütün kadınlar da senin bu mutsuzluğunu paylaşsın istiyorsun. Onun yerine sen mutlu kadınların mutluluğunu paylaşsana, yok ama olmaz değil mi? Mutlu insanların içini karartıp nefretle doldurmak daha kolay.
Zaten kız kardeşinin hoşlandığı adam uyuşturucu kaçakçısı çıktı diye sevinen bir insandan daha fazlası beklenemez. Sürekli erkekleri kötülüyorsun da senin kalibren de bu kadar. Öz ve öz kız kardeşinin mutsuzluğuyla mutlu oluyorsun.
Üzülüyorum senin için psikolojik yarım alman gerekiyor senin.

ilgilenir tabi ki de ilgilense ne olacak yaa allahaşkına
erkekleri bu kadar yerin dibine sokma.
neymiş hepsi aldatırmış.senin tanıdıkların öyle belki ama olmayanı da yok mu hiç.
sizi anırtmayı isterdim gerçekten.

ben tezimden eminim denemek isterseniz özelden eşinizin iletişim bilgilerini gönderin 2 gün içinde sonucu görün :)

Bu devirde imkanı olmayan erkek mi var?:KK70:Yahu internet eskort sitelerinden geçilmiyor Cudi Dağının eteğindeki Remzi Amca'nın bile imkanı var sen neden bahsediyorsun.:KK66:

Anladık mutsuzsun, bütün kadınlar da senin bu mutsuzluğunu paylaşsın istiyorsun. Onun yerine sen mutlu kadınların mutluluğunu paylaşsana, yok ama olmaz değil mi? Mutlu insanların içini karartıp nefretle doldurmak daha kolay.
Zaten kız kardeşinin hoşlandığı adam uyuşturucu kaçakçısı çıktı diye sevinen bir insandan daha fazlası beklenemez. Sürekli erkekleri kötülüyorsun da senin kalibren de bu kadar. Öz ve öz kız kardeşinin mutsuzluğuyla mutlu oluyorsun.
Üzülüyorum senin için psikolojik yarım alman gerekiyor senin.

mutsuzmu?
aksine o kadar mutluyum ki ayrıca imkan dediğimiz o dandik sitelermi?

ben açık açık bir kadının yanaşmasından bahsediyorum yoka her sitede takılana kızlar yüz verseydii... :D

Aynen direkt aklima geldi o konusu, nefret soylemleri. Aslinda sibelde boyle dolmus dolmus da biri sarilsa sirtini sivazlasa aglayacak bir yurek dolusu sorun var sanki.

Boyle derdi cok da egosu yuksek ondan anlatip rahatlayamiyo sanki. Boyle caktirmadan aldatilma sorulari falan hani biraz gonlu sukun bulsun kabilinden. Halbuki bi dokse aglasa acilacak sanki. Bende o imaji olusturuyo

Back
X