• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

ben herhangi bir mesajımda evliyim demedim ki.
siz alıştınız herhalde hep pasif tiplere şimdi sert bir kadına rastlayınca zorundamı gitti?
Ay ne zoruma gidecek guldurdun beni gece gece senin yaptigin yorumlar sertlik degil kendi egonu tatmin etme surekli bir hakaret polemik pesindesin ve bu yuzden banlaniyorsun sorununu acikca yazsan yardimci olalim boyle dikkat cekip insanlarla tartisman seni itici yapiyor her konuda bir erkek dusmanligin var

Kızlar o eş mevzusu şaibeli. Bir mesajında dedi ki bana: Ayrılma üzereyiz, hemen 2 gün sonra yani dün başka topicte eşim öldü dedi. Anlamadım o nasıl oluyor.:KK53:
adama kız göndermiş işte bakalım aldatıyormu diye.
bu model tanıdık varya onu göndermiş kız bundan arkadaş hatrına para almamış.
sonra adam model olan kıza yüz vermiş.
sibel de adamı gömmüş.
şimdi bu işi meslek edinmiş
eğer kocalar ayartılırsa bu dünyada bi mutlu çift daha ayrılmış olcak.
ama ayrılmazlarsa sibel taksimde eşek gibi anırcak.
geçenlerde anırıyordu sanırım başarısız oldu.

Kızlar o eş mevzusu şaibeli. Bir mesajında dedi ki bana: Ayrılma üzereyiz, hemen 2 gün sonra yani dün başka topicte eşim öldü dedi. Anlamadım o nasıl oluyor.:KK53:
Bu mu öldürdü adami acaba? Bayagi organize bi ekibi var baksana kocalarimiza bedavaya eskort ayarlayacagini vaad ediyo, bizimkileri de mi öldürecek nedir

yolla bilgilerini görelim veriyormu vermiyormu?
ama dediğinin tersi çıkarsa üzülmek yok.
bak ben karnmda bebegim var :D bizim adimiza yemn ederimki cevap vermez oyle namuslu kocam var anliyormusun? heleki basit kadinlardan nefret eder :D sert kadin derken beni tanimani isterdim cok yanlis dusunuyorsun bence karsina iyi insan cikmamis eskiden bende boyle dusunurdum o dedigin seyi asla yapmam korktugmdan degil esime bunu yapacak kadar kucuk dusmedim eminim boyle bisey yapsam anlasa yerin dibine girerim ah onun bana kizmasindan korkmasam senin suratini mosmos etmek isterdim :D cidden komiksin

öyle ama fiziken o kadar yakışıklı olmayan erkekler var yani birine yaklaşsa kabul edilmeyecek erkek çok bu onların sadık olduğu anlamınamı gelir?

ya da dediğiniz gibi yapmayacaktır ama bir kız yanaşınca aklını çelemezmi?

Araştırmalar gösteriyor ki tipsiz erkekler eli yüzü düzgün olanlardan daha fazla aldatıyor. Çünkü hayatta başka alanlarda şişiremedikleri egolarını aldatarak şişiriyorlar. Ki benim çevremde de durum bu. Ezik erkekler daha abazan oluyor. Senin kocana ne oldu bu arada hem ölü hem yaşayan?:KK70:

Son düzenleme:
Bence sibele denk gelen her erkek böyle bir jesti hakediyor ..Sibel evliysen üzgünüm kocan o hoş kadına gitmiştir,sevgilinse o hoş kadını bulduğu ilk dk koşarak gidecektir..Her ikisi de yoksa üzgünüm o hş kadın sen değilsin,birinin kocasına asılıyorsan o adam sana gelmez(hoş olmadığını bir öncekinde söylemiştim) kardeşine kıskandın çünkü hiç kimse sana görücü getirecek kadar aklını peynir ekmekle yemedi ..Hepsini birden yaşadıysan o adamların verilmiş sadakası varmış ta senden kurtulmuşlar ...

bu arada esimin bilgilerini isteyecek kadar basitsin yada basit cevren var benim boyle cevrem yok esim namazinda niyazinda seyine dusmemis bence insanin kendi fikri neyse karsisindakileri oyle saniyor baskada bisey demiyorum yazik sana :D allah bizimkiler gibi allah korkusu olan sadik es nasip etsin

bu arada esimin bilgilerini isteyecek kadar basitsin yada basit cevren var benim boyle cevrem yok esim namazinda niyazinda seyine dusmemis bence insanin kendi fikri neyse karsisindakileri oyle saniyor baskada bisey demiyorum yazik sana :D allah bizimkiler gibi allah korkusu olan sadik es nasip etsin

Laf anlatmaya mı çalışıyosun kuzum bu kadın bildiğin zırdeli ...Bilerek yapıyo kuyrugu geçmiş bunun acısı bağırsaklara kadar gelmiş banlanıcam biliyorum ama içimde kalmıcak ohhhhh beeeeeee:KK14::KK14:

bu kadar kocalarına güvenen kadınların hiçbirisi bilgileri göndermeye cesaret edemedi herhangi bir eskort falan yok sadece faceden ya da mesajdan bir halini hatrını soracak bakalım neler olacak? :)

Back
X