- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
Madem konu açılmışken söyleyim b.kunu yapıp tuvalete iki fırça atmayan temizlemeyen insanlara ben de sinir oluyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem konu açılmışken söyleyim b.kunu yapıp tuvalete iki fırça atmayan temizlemeyen insanlara ben de sinir oluyorum![]()
Ben bilirimborsaistanbul, ev hanımları bilmez :)
Biliyorumhem de ne kaka kedi kumu ne kadar kötü kokar biliyonmu sen??
kisi kendinden bilir isi diyosun yani ? e biz de senin konuna bu mantikla mi yaklassak? sende tip var imkan mi yok sibos?iyide ben aldatılmadım ki ne sezgisi sen herhalde aldatıldın da herkesi öyle zannediyorsun aldatılsam niye saklayayım kadın??
tatlım tamam sen kocan büyük abdetsini yapıyo diye onu boşadın ok ama o da seni güzel bi hatunla aldattı?iyide ben aldatılmadım ki ne sezgisi sen herhalde aldatıldın da herkesi öyle zannediyorsun aldatılsam niye saklayayım kadın??
Ben bilirimDealer mısınız? Ama sizde şunu bilmezsiniz ev kadını da çok iyi yatırımcı olur, Viob'ta, BİST'te, yurtdışı piyasalarda hamudunla götürebilir, biraz teknik bilgi ve sermaye varsa matriks üzerine kuracağınız otomatik alım satım yapan programınızla oturduğunuz yerde hemde sabah erkenden kalkmaya gerek olmadan örgü örerken para kazanabilirsiniz
Birde donma, kitlenme, net bağlantı sorunlarını yaşamamak için yurt dışından vps kiraladınız mı değmesinler keyfinize.
ahahahahahahhahahaahha just ne içtin![]()
borsaistanbul, ev hanımları bilmez :)
Ben bilirimDealer mısınız? Ama sizde şunu bilmezsiniz ev kadını da çok iyi yatırımcı olur, Viob'ta, BİST'te, yurtdışı piyasalarda hamudunla götürebilir, biraz teknik bilgi ve sermaye varsa matriks üzerine kuracağınız otomatik alım satım yapan programınızla oturduğunuz yerde hemde sabah erkenden kalkmaya gerek olmadan örgü örerken para kazanabilirsiniz
Birde donma, kitlenme, net bağlantı sorunlarını yaşamamak için yurt dışından vps kiraladınız mı değmesinler keyfinize.
mune kraliçe yemin ederim kitap gibi kadınsınız..Ben bilirimDealer mısınız? Ama sizde şunu bilmezsiniz ev kadını da çok iyi yatırımcı olur, Viob'ta, BİST'te, yurtdışı piyasalarda hamudunla götürebilir, biraz teknik bilgi ve sermaye varsa matriks üzerine kuracağınız otomatik alım satım yapan programınızla oturduğunuz yerde hemde sabah erkenden kalkmaya gerek olmadan örgü örerken para kazanabilirsiniz
Tuvalet sıktı ,mesela tüy döküyor muydu sibel bu rahatsız ediyor muydu seni ????
"büyük abdestinden tiksinmeyen" güzel bi kadın da olabilir otatlım tamam sen kocan büyük abdetsini yapıyo diye onu boşadın ok ama o da seni güzel bi hatunla aldattı?
yok yookk sibos u dinle, tip vardir imkan yoktur kocisinde :dBenim kocişimde aldatmazmis cunku Allaha soz vermis banada verdi :) kocisim bennnimmm ^^
google a sibel borsaistanbul yazdım linkedinden kimliğini ifşa ettim, ptesi kahveye geliyorum konuşcazev hanımları daha çok forex piyasasında işlem yapıyorlar trader üzerinden spk onaylı bir kuruma girip hemen başlayabilirler yalnız orada da iyice bilmek lazım.
sizin varmı hesabınız? :)
hava atmaya çalışanın üstüne toprak attımune ablanın içinden bişey çıktı ama ne çıktı anlamadım![]()
google a sibel borsaistanbul yazdım linkedinden kimliğini ifşa ettim, ptesi kahveye geliyorum konuşcaz