- 25 Ağustos 2014
- 21.140
- 50.611
- 798
- Konu Sahibi bensibelim2
ah sibos ah.. banlanmanin sirasimiydiki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ivet bende baktımmmyaa ben de baktım şimdi kızıl saçlı bi kadın mı?
yaaaaaaa gitttiiiiiiiiiii![]()
hayır o değil, sibel daha genç biraz bak kendini belli ediyo 31 yaşında valla ben buldum aldatılmış ve psikolojisi bozuk kadını gözünden tanırım, ptesi gideceğim istanbulda olsan sen de gelirdinyaa ben de baktım şimdi kızıl saçlı bi kadın mı?
wake senin kocayı iyi kurtardık az daha çökecekti adama, geçmiş olsun kardeşburadan bir sibel geçti.
konu aldatmadan b.ka kadar geldi valla o kadar yumuşadı sibel.
neyse şükür kocalar sağlamda.
sibelcim yine gel bacım.
bu arada sibel 14 milyar mı kazanıyormuş aydaİntihar ederim ....
o mudur kiz, sanmam, akli basnda birine benziiii :divet bende baktımmm![]()
o adam o adam mıkocasıyla da fotoları var![]()
link ver ne olurhayır o değil, sibel daha genç biraz bak kendini belli ediyo 31 yaşında valla ben buldum aldatılmış ve psikolojisi bozuk kadını gözünden tanırım, ptesi gideceğim istanbulda olsan sen de gelirdin
kızlar varsa isatnbuldan eşlik edecekler alalım tatlımızı bi kahvesini içelim öğle arası kovacak değil
o adam o adam mı![]()
link ver ne olur
bi sure durulmaz artik buralarda; sibo gittiYa bayildim bilsen her aksam boyle zevkli forum daha çok gelirdim supersiniz!!!
gökçe emek yoğun sektörlerde para çok sermayesi belli kızın aldığı belli ki azimli görüyosun sanalda bile ekmek kovalıyo azimliye ekmek çokbu arada sibel 14 milyar mı kazanıyormuş aydaİntihar ederim ....
asude o değil demiş pardono mudur kiz, sanmam, akli basnda birine benziiii :d