• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşça Kalın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

papatya gibi beyaz veince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
99
Puanlar
28
Buraya sadece biraz dertleşmek için girmiştim ama görüyorum ki bu platform empati ve saygı yoksunu insanların başlık açıp derdini anlatan kişileri zorbaladığı bir yermiş.

Aile içinde yaşadığım bir haksızlığı, adaletsizliği ve psikolojik baskı ve manipülasyonu anlattım.

Anlattığımı anlamayıp beni suçlayanlar oldu, her başlıkta olduğu gibi.
Ve yönetim onları engellemek yerine beni engelledi....
Kadınlar kulübü koca bir vakit kaybı gerçekten.
Güzel kalpli çok insan var, hepsine selam olsun, ama ben burada kalmayacağım, bu toksik ortam ve toksik yazarlar insanı zehirliyor.
Yönetim de buna çanak tutuyor.
Protesto ediyor ve hesabımı kapatıyorum.

Buraya sadece biraz dertleşmek için girmiştim ama görüyorum ki bu platform empati ve saygı yoksunu insanların başlık açıp derdini anlatan kişileri zorbaladığı bir yermiş.

Aile içinde yaşadığım bir haksızlığı, adaletsizliği ve psikolojik baskı ve manipülasyonu anlattım.

Güzel kalpli çok insan var, hepsine selam olsun, ama ben burada kalmayacağım, bu toksik ortam ve toksik yazarlar insanı zehirliyor.

Hesabimi kapatiyorum diye konu açmak ne alaka?

Basin aciklamasina gerek yoktu ama yine de bilgi icin tesekkurler.

italian-government-seeks-to-penalize-the-use-of-english-v0-7_MD2PTfcvltitK0IXJVVDP2CJSKhJB2CK...webp

Konunuzu yeni gördüm, insanlardan fikir istiyorsanız karşıt fikir duymaya da hazır olmanız lazım. Yok sadece ne kadar haklı olduğunuzu duymak isterseniz chatgpt yle karşılıklı konuşun, o çok güzel övüyor. Ama dediğim gibi konunuzu okumadım, size hakaret vs varsa o konuda yönetim müdehale eder. Güle güle.

Eski konunuza bakmadım ama ben kkyi Survivor'a benzetiyorum:) her çeşit insan var burada. Herkes ayrı telden çalıyor bir şeyler. Kkye üye olduğumdan beri toplumumuzun gerçek yüzünü görme fırsatım oldu. Ayrıca bu site bana güzel şeyler de öğretti,çok katkısı oldu. Derdiniz neydi bilmiyorum ama umarım halledersiniz ve daha mutlu, huzurlu olursunuz.

Size hak veren de oldu, vermeyen de. Herkes sizi pohpohlamaz. Hayat böyle pembe bir yer değil, alışın bunlara.
Ya lütfen bakın en son konumda kardeşimin Çay koy dedik diye sinir krizi geçirmesinden, kirli tabağını makineye bile koymamasından şikayet edince kıskanç olmakla yaftalandım. Eve gelemez demişim gibi gelebilir orası da onun evi diyenler oldu.
Başka konu sahiplerinin yorum olarak çok saçma bir insansın, hiç normal değilsin diyenler oldu.
Basit gibi geliyor ama çok tuhaf insanlar var.
Ben niye farklı pencereden bakabiliyorum? Çok mu iyi niyetliyim çok mu temiz kalpliyim muhteşem miyim yoo? Sadece biraz empati.
Hak vermek vermemek ayrı, üslup ve bakış açısı çok ayrı bişey. Size yazmış oldum kusura bakmayın.

Burada konu açıyorsanız her türlü eleştiriye de açık olmanız gerekir. Herkes sizin istediğiniz gibi yorum yazmak zorunda değil ama tabi kimse size hakaret edemez. Sizin yazdıklarınıza bakılırsa geçici süreyle yönetim de sizi banlamış demek ki biraz da problem sizde, öyle değil mi?

Burada konu açıyorsanız her türlü eleştiriye de açık olmanız gerekir. Herkes sizin istediğiniz gibi yorum yazmak zorunda değil ama tabi kimse size hakaret edemez. Sizin yazdıklarınıza bakılırsa geçici süreyle yönetim de sizi banlamış demek ki biraz da problem sizde, öyle değil mi?
Siz yönetime tam itaat devam edin , sevgiler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X