hoşgeldin oğlum

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
35+6 , 10.04.2014 tarihinde yavrum dunyaya geldi...
Rabbim tum evlat bekleyenlere hayirlisi ile yavrularini kucagina almayi nasib etsin insallah...
Dunyanin en guzel, en anlatilamaz, yasanmasi gereken duygularindan bir tanesi...

çok sevindim. tebrik ederim erken mi geldi bebişin ? nasılsınız? sağlık durumunuz nasıl?

Rabbim tum evlat bekleyenlere hayirlisi ile yavrularini kucagina almayi nasib etsin insallah...
Dunyanin en guzel, en anlatilamaz, yasanmasi gereken duygularindan bir tanesi...

hayırlı uğurlu olsun bebeğini hayırla büyüt

Böyle güzel haberleri alınca,sanki kendim doğurmuşum gibi mutlu oluyorum..
Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah.
Maşallah subhanallah.

Böyle güzel haberleri alınca,sanki kendim doğurmuşum gibi mutlu oluyorum..
Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah.
Maşallah subhanallah.

Cok tesekkur ederim...
Anne olmak gercekten cok zor birseymis, insan yasayinca anliyormus hakikaten...
Ama Allah tum isteyenlere nasib etsin insallah...
Dunyanin en guzel duygusu...

çok sevindim. tebrik ederim erken mi geldi bebişin ? nasılsınız? sağlık durumunuz nasıl?

Ay canim sagolasin...
Sorma erken geldik, kayinvalidem ameliyata girdi, o gun benim serseri oglum gelmeye karar Verdi...
Bir telas bir kiyamet ki sorma, bir baktim yarim saat icinde ameliyathanedeyim, 1 saat sonra da oglum dogdu...
Cok telasli cok sancili bir donem oldu bizim icin, ama simdi evimizdeyiz hamd olsun...

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım sağlıkla büyüsün evladın

Hayırlı olsun
Sağlıkla , huzurlu ,mutlu yuvanızda büyütmeyi nasip etsin Rabbim .

Canım Rabbim huzurla büyütmeni nasip etsin.
Hayırlı olsun ve endişelenecek bir durum yok annelik genin hemen harekete geçmiştir.
Maşallah e kaç kilo? sen nasıl hissediyorsun? Sezeryan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…